Awox markası cmo panel kullanır.Chi Mei Optronics üretimi panele sahip bir televizyondur, Biz bu televizyonları yüksek kalitede renk ve iyi kontrast oranı ile biliriz.Satıcı Samsung panel olduğunu söyledi. Sipariş geçtim. Bir aksilik olmazsa buraya yazarım. Resim vs.
Awox markası tvlerinde CMO panel kullanır.Satıcı Samsung panel olduğunu söyledi. Sipariş geçtim. Bir aksilik olmazsa buraya yazarım. Resim vs.
Ado üstada geçmiş olsun. Bende hasta yatıyorum demekki ortalıkta var.
Cmo panel ise sevdiğim panel. Neyse beklicez artık
Uzun bir aradan sonra ilk mesajımı, ilk gördüğüm konuya yazayım
Arkadaşlar öncelikle belirteyim, Sağlıktan öte yol yok, 1 haftadır ne çektiğimi ben bilriim, halen de düzelmiş değilim ancak daha iyiyim ve sizlere de ayıp olsun istemiyorum sonuçta bir misyon üstlenerek oluşturduk bu platformu. Bu süreçteki anlayışınız için de teşekkür ederim hepinize
Değerli kardeşim; Sisteme erişim yetkisi olan birisi olarak beyanıma güvenebilirsiniz ki CMO panel bilgisi doğrudur ve oldukça da güven vermektedir bana. AWOX tv leri AXEN ile karıştırıp SAMSUNG panel bilgisi paylaşan arkadaşlarımız oluyor ancak bu bilgi hatalıdır.
İleride olur da panel tedarik firmasında değişikliğe gidilirse mutlaka bu konuda sizleri bilgilendiririm
Çok teşekkür ederim. Evet sağlık herşey. Gerisi yalan. İnsanın kimyası değişiyor
Bu konuda güvenimiz sonsuz.
Peki 200 hz olayı ne durumda hocam.?
200Hz panel drive v.s olayı da olayı da yoktur
Bunu sadece 1 kere Samy üretti(S_PVA dan)kendisi bir seri de bir de Sony bir serisinde kullandı(aynı panel zaten!)
sanırım 2009 veya 2010 da idi ondan sonra bu iş bitti zaten!
Gördüğünüz panelelrin 50/60 ile 100/120Hz dirler!!
IPS ler de teknikleri gereği;Üst/Orta 100/120Hz dir altlar da 50 dir!
VA lar da ise Üst seri 100Hz diğerlerinin çok büyük kısmı da 50 dir!
Bunlara da fazla takılmayın;software+donanıma destek software ile olayı aşıyorlar!
bunun Türkçesine aslında "çakma" diyoruz biliyorsunuz değilmi???
100Hz yok 2500Hz yok 600Hz yok anasının nikahı bilmem ne Hz değeri filan falan bunlar da küllüm hikaye dir
Zaten ilk bu olayı çakma ile aşmışlardı sonra panelleri de aştılar v.s
Ama AUO ya veya Sharp gidip de bana şöyle şöyle bir panel üretin derseniz,emrin olur abi deyip sana bunu da yaparlar!
Üst msg da yazdım "parasna göre mal" vardır!
Ama manyak rakamlara gördüğünüz paneller de de bu bahsettiğim kalite yoktur,yine dalgaya düşmeyin lütfen!
Bu iş bitti artık olan üretişen kalite vçs hepsi bu gördükleriniz dir++