cevaplariniz icin tesekkur ederim hocam imlec tusunu biliyorum ki fareden bile daha cileli bir yol mouse klavye olayi olacaksa dizustumu yansitmak simdilik daha dogru blutv uygulamasi bile mouse istiyor sebebi sanki tablete telefona yuklemisim gibi algiliyor uygulamalar.Aynı tv bende var
Aslında çalışmıyor değil, yapmanız gereken tek şey, imleç istediğinizde kumandanızın mavi butonuna tıklamak.
Eşim bu tv de sürekli netflix izlediği için aynı durumu farketmiştim
Dilerseniz kısa bir video çeker atarım nasıl yapıldığına dair.
Yalnız yazılım dizaynı ciddi derecede kötü açık ve net.
Yan yana REGAL 40'' ile AWOX 40'' smart tv var, çoğu zaman AWOX yerine REGAL açıp izlemeyi tercih ediyor
al sana çözüm mini klavle mousuda var al bitanecevaplariniz icin tesekkur ederim hocam imlec tusunu biliyorum ki fareden bile daha cileli bir yol mouse klavye olayi olacaksa dizustumu yansitmak simdilik daha dogru blutv uygulamasi bile mouse istiyor sebebi sanki tablete telefona yuklemisim gibi algiliyor uygulamalar.
Bende de 3 adet tv var ama yan yana değil,birinin arasında tam 50 km var <--- Okuyunca güldüm ve hemen bunu yazdımYan yana REGAL 40'' ile AWOX 40'' smart tv var, çoğu zaman AWOX yerine REGAL açıp izlemeyi tercih ediyor
Bendeki durum bu abim.Bende de 3 adet tv var ama yan yana değil,birinin arasında tam 50 km var <--- Okuyunca güldüm ve hemen bunu yazdım
Aynı tv bende var
Aslında çalışmıyor değil, yapmanız gereken tek şey, imleç istediğinizde kumandanızın mavi butonuna tıklamak.
Eşim bu tv de sürekli netflix izlediği için aynı durumu farketmiştim
Dilerseniz kısa bir video çeker atarım nasıl yapıldığına dair.
Yalnız yazılım dizaynı ciddi derecede kötü açık ve net.
Yan yana REGAL 40'' ile AWOX 40'' smart tv var, çoğu zaman AWOX yerine REGAL açıp izlemeyi tercih ediyor
Bende de 3 adet tv var ama yan yana değil,birinin arasında tam 50 km var <--- Okuyunca güldüm ve hemen bunu yazdım
Ben ilk yazından "evde yanyana " anladım mubarek ,meğer dükkanda yanyanaymışBendeki durum bu abim.
60" Samsung
50" Awox
40" awox
40" regal
40" samsung
32" awox
Oraya daha Sony lg vs gelecek, elim boş kaldıkça montajlıyorum
Bütün günüm bunlarla ve bunların yerine gelenlerle geçiyor benim