Awox beni panelci yaptı

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
TKartaL' Alıntı:
Bilenler bilir mahkeme kararı ile tv yenilendi fakat panelde bir şey dikkatimi çekiyordu. Bir dalgalanma vardı. Katman yada reflektör dalgalı çarşaf gibiydi.. Bunu tv yeni geldiğinde panel önündeki jelatin çıkmadan emin olamamıştım. Çıkarınca yine aynıydı. Adem Helvacı@Adem Helvacı bahsettiği meşhur panelciyi aradım. O da reflektörü tam oturtamamışlardır dedi. Yani doğru tahmin etmiştim. Düşünün ki bir üretici bir fabrika nasıl tv piyasaya sunuyor. Servise de yazmıştım. Dedim ben bunu hallederim. Bismillah deyip giriştim işe..
Hayırlı olsun.

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
590
45
Yarın awox un WhatsApp a atıcam zaten.. Pek umursamazlar ama neyse..
Birde Adem Helvacı Adem Helvacı konu alsa tam kapak olur ?

TV hakikaten sıfır ama.. Yiğidi öldür hakkını yeme de o reflektörün hali ne.. Bunu nasıl montaj yaptın.. Hayret..
Bir daha tabiki awox tövbe her zaman derim bedava verseler almam..
Gerçi alsakta öğrendik artık servise gerek yok ?

Türkiyede zaten bir haydar bir ben ?
Fabrika Müdürü: TKartaL TKartaL nickli arkadaşı bulup panel montaj bölümünde işe alın.
İK: Adamla papaz olduk ama bir kaç ay kadar önce
Fabrika Müdürü: O yüzden alıyoruz zaten. Bir daha panel görünce koşarak kaçsın .... .... ....
:)

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Fabrika Müdürü: TKartaL TKartaL nickli arkadaşı bulup panel montaj bölümünde işe alın.
İK: Adamla papaz olduk ama bir kaç ay kadar önce
Fabrika Müdürü: O yüzden alıyoruz zaten. Bir daha panel görünce koşarak kaçsın .... .... ....
:)
Teklifi bir düşünmem gerekiyor. Neyse şartlar uyarsa... ?
Vallahi bravo TKartaL TKartaL tebrikler:clap2Bazı firmalar insanı çileden çıkarıp tamirci yaptırıyorlar,Awox'da sonunda seni panelci yaptı.Sayelerinde yeni bir meslek sahibi oldun:hihi.Bundan sonra arızalı panellerimizi sana gönderelim:hihi.
Awox teklifini değerlendiriyorum ? olmazsa bu sektöre atılıcam. Panelci kartal ??
Hepinize teşekkür ediyorum bu arada ??

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Awox tv üretiminde çalışan arkadaşım abi bedava verseler eve sokmam diyordu haklı birazda herhalde
TV aslında güzel. Ne ise konuşmak lazım. Mesela görüntü kalitesinde vestele on basar. Özellik olarak kendi sınıfında özellikleri daha fazla.. Fakat satış sonrası desteği servis desteği sıfırın altında sıfır.. Mesela kapağı söktüğünüzde her şey bir yerde.. Ben daha önce finlux tv içini de açtım. Hücresi inceydi. Bu kalın ağır geldi bana ve söküp takması biraz daha pratik.. Gerçi bizim bunlarla işimiz yok ama malının arkasında durmaması amatör işçilik bu markanın teminatını ve güvenini yok etti.

Diridiri06 Çevrimdışı

Diridiri06 

Süper Üye
7 Eki 2019
519
33
TV aslında güzel. Ne ise konuşmak lazım. Mesela görüntü kalitesinde vestele on basar. Özellik olarak kendi sınıfında özellikleri daha fazla.. Fakat satış sonrası desteği servis desteği sıfırın altında sıfır.. Mesela kapağı söktüğünüzde her şey bir yerde.. Ben daha önce finlux tv içini de açtım. Hücresi inceydi. Bu kalın ağır geldi bana ve söküp takması biraz daha pratik.. Gerçi bizim bunlarla işimiz yok ama malının arkasında durmaması amatör işçilik bu markanın teminatını ve güvenini yok etti.
Bende memnunum bi problemim yok kumanda az cekmesi dışında

V Çevrimdışı

vitriol

Yeni Üye
15 Şub 2022
3
54
awox 140 ekran led tv her satın alanın başına geldiği gibi 30 ay sonra led barları yandığından görüntü yok sadece ses var masrafı ağır

ne yapacağız bu TVyi ? servisine götürsek 1500 tl led bar değişimi yapsak onuda yapan yok yapsalar bile en geç 6 ay sonra yine aynı sorun olacağını ve garanti edenin de olmayacağını da çokca okudum

merak ettim acaba olur mu? awox 140 ekran smart wifi led tv yi başka bir boşta duran herhangi lcd ekrana görüntü çıkışları varsa bağlayabiliyor muyuz?

böyle bir modifiye veya eldekini evde malzemelerle değerlendirme teşebbüsü yapan oldu mu?

Geri
Üst Alt