Son düzenleme:
Panel bilgisini maalesef vermiyorlar. Ama bu modelden bir tane sipariş ettim. Alan kişilerden olumlu cevap aldım hayırlısı artık bakalım...Hepsiburada yok satıyor şuan anladığım kadarıyla va panel lisansli webos işletim sistemi ve kaliteli sesli komutlu Air mouse özellikli kumandası mevcut. Panelin markasını çok merak ettim valla
Merhaba ürün elimize ulaştı kurulumunu yaptırdık. Ürün hakkında çok detaylı bir durumda bulanamadım ama ürün hakkında kısa şöyle bilgi verebilirim. Ürün teknik bilgisi hatalı ve yanlış 1,5GB RAm ve 8 GB Rım sahip. Ayrıca webos 5.0 olmasına rağmen disney+ uygulaması maalesef hiç yok. Panel görüntüsü gerçekten çok iyi çok beğendik hızlı ve seri bir tv olmuş.B Bilal47, hayırlı olsun hocam gelince görüşlerinizi yazarsanız merak ediyoruz
Merhaba teşekkür ediyorum. Evet tv’yi çok beğendik renkler çok iyi tam bir f/p ürünü ama Disney+ uygulamaya erişimi yok ve yüklenmiyor bu bizim için hayal kırıklığı oldu eğer sizin için önemli değilse görüntü kalitesini ve performanı çok beğendik.B Bilal47, hayırli olsun hocam renkler nasıl ? Parlaklık canlılık kontrast nasıl sizce ? Samsung gibi renkler canlı ve parlak mıdır sizce özellikle canlı modda falan ?
Ben awox android olmayan modelini kullanıyorum dört yıl oldu diye düşünüyorum memnunumArkadaşlar bu Awox ile ilgili Şikayetvar'da bayağı bir şikayet var, diğer markalar da böyle mi? 65" tv ler geneli böyle problemli mi? Hiç konu hakkında bilgimiz yok. Ne tavsiye edersiniz?