Awox 5600STR 55" için desteğinize ihtiyacım var.

A Çevrimdışı

abdrrhmnbyrk

Yeni Üye
30 Tem 2019
13
32
Herkese merhaba,
1 Hafta önce Awox U5600STR 4K Ultra HD 55" Smart TV'yi aldım. Ucuz fiyatı sebebiyle tercih ettim. Görüntü ve ses kalitesi fena olmamakla beraber. Menü kullanımı ve Smart TV kullanımından hiç memnun kalmadım. TV kumandası kullanışlı değil, kanal düzenlemelerini yapamıyorsunuz, Netflix uygulaması var, kumandayla istediğim yeri seçemiyorum. Yani kullanamıyorum. Bunları nasıl çözeriz;
1- Bu TV için uyumlu başka bir kumanda mı kullanmalıyım?
2- Ben bu TV'yi TV/Ekran olarak kullanmak istiyorum, Youtube, Netflix vb. uygulamalar olsun, TV seyredeyim adam gibi, bazen telefonumu yansıtırım falan. Bunun için TV Box kullanmalı mıyım? TV Box olarak hangisini seçmeliyim?
Şimdiden teşekkürler...

U Çevrimdışı

UFUKY

Yeni Üye
30 Tem 2019
10
39
AWOX U5600STR öncelikle hayırlı olsun kendimde ayrıca tv box var fakat kullanmıyorum kanal taşımak ölüm fakat android hususunda yapacağın mutlak şey sağlam kullanışlı bir fare ile bu işi çözersin ki bu cihazın androidini kullanmazsan yazık edersin. Klavye artıgüzel bir mouse ile çözemeyeceğin sorun değil. Sorunlara gelince tivibugo ve beinconnect i maalesef çalıştıramadım.Cihaz fiyatına göre çok uygun ve hızlı cihaz fakat yazılımsal olarak daha da fazla geliştireceklerine inanıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cetus player ile tam uyumlu akıllı telefonunu kumanda olarak kullanabilirsin..

A Çevrimdışı

abdrrhmnbyrk

Yeni Üye
30 Tem 2019
13
32
AWOX U5600STR öncelikle hayırlı olsun kendimde ayrıca tv box var fakat kullanmıyorum kanal taşımak ölüm fakat android hususunda yapacağın mutlak şey sağlam kullanışlı bir fare ile bu işi çözersin ki bu cihazın androidini kullanmazsan yazık edersin. Klavye artıgüzel bir mouse ile çözemeyeceğin sorun değil. Sorunlara gelince tivibugo ve beinconnect i maalesef çalıştıramadım.Cihaz fiyatına göre çok uygun ve hızlı cihaz fakat yazılımsal olarak daha da fazla geliştireceklerine inanıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cetus player ile tam uyumlu akıllı telefonunu kumanda olarak kullanabilirsin..

Dostum tecrübelerini aktardığın için çok teşekkürler. Ancak bu TV (en azından benimkisi) kanal değiştirme tepkimeleri, menü tıklama tepkimelerinde de bana yavaş geliyor. Sen kontrol olarak tam olarak hangi ürünleri kullanıyorsun? USB Mouse Klavye Kumanda veya telefon? Marka model verir misin? Ben de almak istiyorum.

limonlusoda Çevrimdışı

limonlusoda 

Aktif Üye
16 Haz 2019
61
50
Dostum tecrübelerini aktardığın için çok teşekkürler. Ancak bu TV (en azından benimkisi) kanal değiştirme tepkimeleri, menü tıklama tepkimelerinde de bana yavaş geliyor. Sen kontrol olarak tam olarak hangi ürünleri kullanıyorsun? USB Mouse Klavye Kumanda veya telefon? Marka model verir misin? Ben de almak istiyorum.

Merhabalar TV nin kanal geçiş hızı harici uydu cihazlarına göre yavaş. Fakat android tarafının tepkimesi bence yeterli. Bunu TV box kullanıcısı olarak yorumluyorum.
Ben Logitech k400r klavye mouse setini kullanıyorum biraz büyük ama işimi görüyor daha portatif derseniz biraz pahalı Logitech m570 trackball mouse var kullanabilirsiniz. Uzun mesafe den çekim iyi olsun derseniz uzatma USB kablosuyla aparatı uzatıp açığa çıkarın. Ben cetus play kurdum mouse modunu çalıştıramadım telefonum Xiaomi TV box da çalışmıştı sıkıntısız. Netflix için muhakkak bu tarz bir klavye mouse kullanmanız gerek kumandayla maalesef hiç birşey yapamıyorsunuz. Netflix içeriklerini yüksek çözünürlükte izleyemiyorsunuz keşke lisans anlaşması olsa seyredebilsek. Fakat 60-80 gb lık 4k filmleri sorunsuz oynatıyor. 1080p bile yeterince tat vermiyor keşke yayınlarda hep 4k olsa :))
AVVOX un panel teknolojisini bilen var mı? İPS mi VA mı?
Ips panel.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Öncelikle awox tercih ettiğiniz için Allah yardımcınız olsun. İkincisi tv box olarak mi box öneririm..

Geri
Üst Alt