Merhabalar. Geçen hafta bende awox 55" 5600str sahibi oldum. Genel anlamda tvden memnunum. Hardal rengi ve ses seviyesi haricinde fena değil. Bende ses sistemine kendimce ufak bir dokunuş yapıp, elimde bulunan Lg marka tvye bağlı eski model bir Philips 5.1 dvd playerı, awox'a geçireyim dedim. Lg'de bu ses sistemini scart ve aux bağlantılarıyla (beyaz-kırmızı) bağlamıştım ve Lg'nin ses menüsünden, ses çıkışını kulaklık seçip, ses sisteminden de scart in ve aux bağlantılarıyla ses alabiliyordum bir şekilde. Ancak awoxta scart girişi yok. Benim ses sisteminde de optik bağlantı yok. Bende elimde bulunan bir HDMI kablosunu bağladım ama yine ses alamadım. Konu ile ilgili yardımcı olabilir misiniz?
Daha sonra aklıma kulaklık çıkışına gerçekten bir kulaklık bağlayıp ses gelip gelmediğini denemek geldi. Kulaklığın jakını taktığımda hem tvden hemde kulaklığa ses geldiğini fark ettim. Tvnin ses ayarlarında sadece kulaklık çıkış gibi bir menü de göremedim.
Yeniden bir soundbar almadan bu 5.1'i kullanabilir hale getirmek istiyorum, inşallah çözüme ulaşırız.
abi desteğine ihtiyacım var Adem Helvacı
Daha sonra aklıma kulaklık çıkışına gerçekten bir kulaklık bağlayıp ses gelip gelmediğini denemek geldi. Kulaklığın jakını taktığımda hem tvden hemde kulaklığa ses geldiğini fark ettim. Tvnin ses ayarlarında sadece kulaklık çıkış gibi bir menü de göremedim.
Yeniden bir soundbar almadan bu 5.1'i kullanabilir hale getirmek istiyorum, inşallah çözüme ulaşırız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
abi desteğine ihtiyacım var Adem Helvacı
Son düzenleme: