OTA güncellemesini yaptım sdcard yer yok gibi ingilizce saçma birşey söyledi sonra kapandı ve kendi kendine açıyor siyah ekran başka birşey yok OTA güncellemesiyle TV'yi bozdular nasıl bir firma anlamış değilim ne denediysem düzelmedi
Bendr bisey yapmadim tv siyah ekran suanda baslamiyor. cozumu yokmu acaba Ado hocam full yazılım talep konusu arkadaşların tv çökmüşfirtinabaskan' Alıntı:
OTA güncellemesini yaptım sdcard yer yok gibi ingilizce saçma birşey söyledi sonra kapandı ve kendi kendine açıyor siyah ekran başka birşey yok OTA güncellemesiyle TV'yi bozdular nasıl bir firma anlamış değilim ne denediysem düzelmedi
hocam hangi yazilimin bize uygun oldugunu nasil anlariz acaba? 2 tane var cunku.yanlis yuklersek sorun olurmuAdem Helvacı,
Bendr bisey yapmadim tv siyah ekran suanda baslamiyor. cozumu yokmu acaba Ado hocam full yazılım talep konusu arkadaşların tv çökmüş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
L lord21, F firtinabaskan, burdan uygun yazılımı indirip yükleyin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yok ayni siyah ekranda devam. denedim olmadi.hocam hangi yazilimin bize uygun oldugunu nasil anlariz acaba? 2 tane var cunku.yanlis yuklersek sorun olurmu
tv modeline göre yüklemen lazım yoksa tv çöker olmazsa farlı flaş bellekle dene yükleme talimatlarını düzgün yap olmazsa servis tek çarehocam hangi yazilimin bize uygun oldugunu nasil anlariz acaba? 2 tane var cunku.yanlis yuklersek sorun olurmu
yok ayni siyah ekranda devam. denedim olmadi.
Garantisi devam ediyorsa en iyisi bayram sonrası servis istemelisin bencehocam hangi yazilimin bize uygun oldugunu nasil anlariz acaba? 2 tane var cunku.yanlis yuklersek sorun olurmu
yok ayni siyah ekranda devam. denedim olmadi.