AWOX 5500RST

AnLSkR Çevrimdışı

AnLSkR

Yeni Üye
28 Ara 2019
1
32
tüm kanallar silindi tekrardan. Elinde k5500rst için kanal listesi olan yok mu?

F Çevrimdışı

firtinabaskan

Yeni Üye
24 Tem 2019
8
38
OTA güncellemesini yaptım sdcard yer yok gibi ingilizce saçma birşey söyledi sonra kapandı ve kendi kendine açıyor siyah ekran başka birşey yok OTA güncellemesiyle TV'yi bozdular nasıl bir firma anlamış değilim ne denediysem düzelmedi

L Çevrimdışı

lord21 

Yeni Üye
13 Ocak 2019
35
41
OTA güncellemesini yaptım sdcard yer yok gibi ingilizce saçma birşey söyledi sonra kapandı ve kendi kendine açıyor siyah ekran başka birşey yok OTA güncellemesiyle TV'yi bozdular nasıl bir firma anlamış değilim ne denediysem düzelmedi

Bendr bisey yapmadim tv siyah ekran suanda baslamiyor. cozumu yokmu acaba

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Adem Helvacı Adem Helvacı,
firtinabaskan' Alıntı:
Bendr bisey yapmadim tv siyah ekran suanda baslamiyor. cozumu yokmu acaba Ado hocam full yazılım talep konusu arkadaşların tv çökmüş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

L lord21, F firtinabaskan, burdan uygun yazılımı indirip yükleyin

Moderatör tarafında düzenlendi:
L Çevrimdışı

lord21 

Yeni Üye
13 Ocak 2019
35
41
Adem Helvacı Adem Helvacı,

Bendr bisey yapmadim tv siyah ekran suanda baslamiyor. cozumu yokmu acaba Ado hocam full yazılım talep konusu arkadaşların tv çökmüş

L lord21, F firtinabaskan, burdan uygun yazılımı indirip yükleyin
hocam hangi yazilimin bize uygun oldugunu nasil anlariz acaba? 2 tane var cunku.yanlis yuklersek sorun olurmu

hocam hangi yazilimin bize uygun oldugunu nasil anlariz acaba? 2 tane var cunku.yanlis yuklersek sorun olurmu
yok ayni siyah ekranda devam. denedim olmadi.

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış

yok ayni siyah ekranda devam. denedim olmadi.
tv modeline göre yüklemen lazım yoksa tv çöker olmazsa farlı flaş bellekle dene yükleme talimatlarını düzgün yap olmazsa servis tek çare

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
bence yazılımı çöken arkadaşlar sorununuz çözüldükten sonra tv otomatik güncellemesini kapatın güncelleme yazılım yükleme bidaha yapmayın derim ben bu awox tv'ler sorunlu ****** aman dikkat edin..:hihi:hihi:hihi

Geri
Üst Alt