benımde tv bugun kuruldu sagolsun adem abinin ekip kurdu sonra kurcalarken wifi ye baglandım gncelleme geldi gncelleme yaptım kanallar gitti. arama butonu yok arama yapamıyoum dtv olarak aratınca da tivibu kanal listesi geliyor ve kanallar cok sacma yerlerde. bende muzdaripim umarım bir billgisi olann vardır
Arama butonunu görmemiş olabilirmisin acaba,olmaması tuhafıma gittiurun fena degil ama audio codec sorunu ınanılmaz fazla 10 fılm denedıysem 10unu actı ama 8ının sesını vermedi. ses codecte cok zayıf
Kardeşim selamlar;benımde tv bugun kuruldu sagolsun adem abinin ekip kurdu sonra kurcalarken wifi ye baglandım gncelleme geldi gncelleme yaptım kanallar gitti. arama butonu yok arama yapamıyoum dtv olarak aratınca da tivibu kanal listesi geliyor ve kanallar cok sacma yerlerde. bende muzdaripim umarım bir billgisi olann vardır
Kardeşim selamlar;
Dün Phılıps bölge yetkilileri ziyaretime gelince senin evden çıkman gereken saate çakıştı gelemedim kusura bakma lütfen.
Ama mutlaka ziyaret edeceğim seni. Gelirken sistemden kontrol ederim bakalım 5500 için güncel veri varmı yokmu, var ise yazılım da getiririm hem yükler hem de tv nin genel kontrollerini de yaparız.
Bu tarz ürünlerde ısrarla vurguladığım konu, beklentinin çok yüksek tutulmaması gerektiği yönde. Tamam elbette para verip satın alıyoruz ancak neredeyse aynı ebat ve özellikleri taşıyan markaların yarısına yakın bedel ödediğimizi de unutmamak lazım.
Buna paralel elbette ki eleştirecek çok ciddi yanları ve ve bunun da kesinlikle para ile değil zeka ile ilgili olduğu kaçınılmaz bir gerçek.
Şu tv nin kanal listesini hazırlayan mühendisin yediği lokma haramdır benim gözümde.
Sorun şu ki mühendis müslüman değil
yok mu yardımcı olacakadem abi hayırlı karantinalar )
Ben de yeni aldım k5500 ,fakat wifi bağlanmama sorunu yüzünden reset attım ve tüm kanallar gitti.Geri de yükleyemiyorum.Nedir bunun yolu ?
Acil yardımcı olursan çok sevinirim
hayırlı akşamlar
Kanal aratmayla olmuyormuyok mu yardımcı olacak
kanal listesi geliyor otomatik ancak hiçbiri çalışmıyorduKanal aratmayla olmuyormu
Bu konu hakkında çok bilgim yok maalesef .kanal listesi geliyor otomatik ancak hiçbiri çalışmıyordu
sonra uydu kurulumdan manuel diseq1 yaptım sinyal geldi.ve kanallar çalıştı lakin hd kanallardayken kanaldan atıyo kendini ilk kanala geliyo anlamadım
Bir de wifi de youtube (güncel) de ses sonradan gelmeye başladı.Videoyu ilk çalıştırınca bi kaç saniye sonra görüntü anlık duruyor ve sonradan ses arkadan gelmeye başlıyor,bu neden acaba
Ayrıca çok takılıyor cihaz sinirlenmeye başladım
Teşekkürler,