TKartaL
Süper Üye
- 5 Şub 2018
- 2,481
- 45
Takılma degilde yoğun ince doku görüntülerde titremeBu takılmalar TV Box üzerinden seyrettiğin yayınlarda da oluyormu ?
Takılma degilde yoğun ince doku görüntülerde titremeBu takılmalar TV Box üzerinden seyrettiğin yayınlarda da oluyormu ?
Takılma degilde yoğun ince doku görüntülerde titreme[/
Rahatsız ediyor anladığım kadarıyla..
Umut Barış kanal bitlenmiş mi yani ?
Çok değil ama olmasa iyidi. Mesela düz bir tv izleyicisi rahatsız olmaz. Ama bizim gibi teknik detaylara önem veren kişilerin gözüne batıyor.
hocam benim evdeki tvde çok iyi bir tv değil ama pek bir fark göremedim alt yazı konusunda. benim mi dikkatimden kaçtı bilmiyorum ama şuan açtım tvyi bir oan bir buna baktım bir tık fark var yok arası bişey gibi . tabi usta göz bakarsa daha iyi anlar bizimki amatör yorum.Son kez soruyorum. Ne diyorsunuz bu konu hakkında.....?
Hiç bir etkisi olmaz ama pazartesi ofisten paylaşırım tabi kiAdo hocam bu tvnin yazılımını vericektiniz? Denemede fayda var diye düşünüyorum mümkünse!
Ado Hocam yazılımla yatıp yazılımla kalkıyorum artıkHiç bir etkisi olmaz ama pazartesi ofisten paylaşırım tabi ki
Ado Hocam yazılımla yatıp yazılımla kalkıyorum artık
55 inç hocamAbi benim hatam, uutuyorum inan, hemen yaz kaç ekrandı senin tv, yükleyip yollayayım
ST mi SW mi ?55 inç hocam