Bu Awox piyasaya böyle nam salmaya devam ederse bir kaç seneye yok olur gider. Awox alana kadar hemen hemen aynı bütçelerde Regal , Seg gibi markaları tercih edin ki , hiç olmazsa servis konusunda rahat edersiniz.
markayi ve saticiyi kotulemek amacim degil ama başima geleni anlatayim istedim malum adana saticisindan bir 32 inc tv aldim.satin aldigim modelden farkli eski bir model gondermişler sineye cektim, duvara kurulum yaptirayim dedim aski aparatini monteledik tv yi kutudundan cikardik tv acilir acilmaz ekranin tam ortada yumurta buyuklugunde göruntu neredeyse hic yok gibi bir kararti gorunce iyade gectim ve iyadem kabul edildi. Sanirim tedarikci arkadas birşeylere sinirlendiğinde tvye kafa atıyor olmalı.
Ballıymışsınız.. Bende kırk takla attılar. Hayırlı olsun ?Ve awox TV yi değiştirerek çözüm sundu. Yeni bir TV yollamışlar yeni yazılım ve daha iyi performans bakalım bunda ne olacak
Ve awox TV yi değiştirerek çözüm sundu. Yeni bir TV yollamışlar yeni yazılım ve daha iyi performans bakalım bunda ne olacak
Ancak öğreniyolar sevgili tkartalBallıymışsınız.. Bende kırk takla attılar. Hayırlı olsun ?