Awox 50str5100 android TV ile sınavım

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,455
Bu Awox piyasaya böyle nam salmaya devam ederse bir kaç seneye yok olur gider. Awox alana kadar hemen hemen aynı bütçelerde Regal , Seg gibi markaları tercih edin ki , hiç olmazsa servis konusunda rahat edersiniz.

B Çevrimdışı

bluemagic1903

Yeni Üye
3 Haz 2018
12
36
Bu Awox piyasaya böyle nam salmaya devam ederse bir kaç seneye yok olur gider. Awox alana kadar hemen hemen aynı bütçelerde Regal , Seg gibi markaları tercih edin ki , hiç olmazsa servis konusunda rahat edersiniz.

Doğru söylüyorsun görünen o kaybolup gidecek bir firma olmaya aday ne yapalım kendi seçimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

markayi ve saticiyi kotulemek amacim degil ama başima geleni anlatayim istedim malum adana saticisindan bir 32 inc tv aldim.satin aldigim modelden farkli eski bir model gondermişler sineye cektim, duvara kurulum yaptirayim dedim aski aparatini monteledik tv yi kutudundan cikardik tv acilir acilmaz ekranin tam ortada yumurta buyuklugunde göruntu neredeyse hic yok gibi bir kararti gorunce iyade gectim ve iyadem kabul edildi. Sanirim tedarikci arkadas birşeylere sinirlendiğinde tvye kafa atıyor olmalı.

Bilmiyorum artık ama sorun cahiller ve tecrübesizler ile çalışıyor olmaları eğer böyle devam ederse kimse ekmek yiyemez o firma da kapanır gider yatırımları boşa gider

B Çevrimdışı

bluemagic1903

Yeni Üye
3 Haz 2018
12
36
Ve awox TV yi değiştirerek çözüm sundu. Yeni bir TV yollamışlar yeni yazılım ve daha iyi performans bakalım bunda ne olacak

Geri
Üst Alt