Avukat üyemiz var mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sota

Root
Puan 113
Çözümler 4
Sota
Arkadaşlar bildiğiniz birkaç gündür forumumuza erişimi kapatmaya yönelik saldırılar yapılmakta.

dün itibariyle saldırıyı yapanların ip adreslerini filtre edip, yurtiçinde kullandıkları pc-sunucuları tespit ettik. Sunucu firmasıyla gerekli görüşmeler devam ediyor.

Bu noktadan sonra delillerle beraber. Bilişim Suçlarına bu ip-sunucuyu kullananlar hakkında suç duyurusunda bulunmamız gerekir.

Bu işlere hakim arkadaşımız varsa bizim için bu dilekçeyi hazırlayabilir mi.

İlla kendimiz mi avukat olmamız lazım bilgileri at whatsapp dan yazdırayım ben

admin konu kilit lütfen:hihi :cigara

sıkıntı yok keyfinize bakın. yaptıkları attaklara göre kural düzenliyorum.

Anitibariye son kural yazılıp devreye alındı :ok

Şırıngaları hazırlayalım mı :tara

dilekçeye gerek yok gidiceksin öncesinde adliyeye dilekçe vereceksin. dilekçeyide kendinden yazacaksın. avukatlığını yapmamı istersen parayı ödeyemezsin.

dilekçeye gerek yok gidiceksin öncesinde adliyeye dilekçe vereceksin. dilekçeyide kendinden yazacaksın. avukatlığını yapmamı istersen parayı ödeyemezsin.
dilekçeye gerek yok:haha1 adliyeye dilekçe vereceksin:haha birde kendine yazılımcu diyor:deli ALLAHIM BİZİ BÖYLE YAZILIMCILARDAN KORU :affet

dilekçeye gerek yok:haha1 adliyeye dilekçe vereceksin:haha birde kendine yazılımcu diyor:deli ALLAHIM BİZİ BÖYLE YAZILIMCILARDAN KORU :affet
yarım yalamalak isten anlayan ben size yeterim :kiskis

prim vermeyin ersanet gibilerine :dil

ekleme: Ersannet benim için kıymetlidir :coskun

hayırdır admin ne olduda siteye saldırıda bulunuyorlar

Ben avukatım arkadaşlar panik yok yazacağım reçete :deli1 yalandan kimse ölmüyodu dimi :haha :haha :haha

Geri
Üst Alt