Avize ve Duşakabin

ilyasyldrm

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
ilyasyldrm
Öncelikle merhabalar herkese iyi günler diliyorum.Evim için uygun avize ve duşakabin arayışı içindeydim ve spor tarzı avize modellerini arıyorum.Evime uygun şık avize ve duşakabin bakıyorum daha önce bu siteden
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
alışveriş yapan oldu mu acaba güvenilir mi Yardımlarınızı bekliyorum iyi günler diliyorum..

şikayetvar da firma ile ilgili hiçbirşey yok. trendyol aracılığıyla bir kişi birşey almış ona da sıkıntılı ürün göndermişler

şikayetvar da firma ile ilgili hiçbirşey yok. trendyol aracılığıyla bir kişi birşey almış ona da sıkıntılı ürün göndermişler

zaman bu da bir hafif güvensizlik hissi oluşturur bende.

Öncesini bilmediğim bir işletme ile alışveriş ederek 20-30tl kâr etmeye çalışacağıma bildiğim yerlerden alışveriş etmeyi yeğlerim.

Kabul ediyorum bu da bir çıkmaz, yani illa ki birileri alışveriş etmeli ki adamın da alışveriş geçmişi çoğalsın değil mi?

Yine de bu güvensizlik ortamında sahaya inmeye geç kalmış işletmelerin işi zor olsa da ben önce can der, yine de bildiğim yerden alışverişimi tamamlarım :ok

Sanki ortada bir firma yok.
Üç tane domain alınmış üçünde de adres yok birinde yeri NY USA çıkıyor.
Adresi olarak sayfasına da yersen sarı çizmeli mehmet ağa yazmış --> Bahçelievler İstanbul

------------> NY -USA Haritada - Yazıyla : Bahçelievler İstanbul
------------> Kime kayıtlı olduğu gizlenmiş.

---------Adres : Yenibosna/istanbul

Paranın her zamankinden kıymetli olduğu dönemde bu tip sayfalardan uzak durmak en sağlıklı davranış olacaktır.
Aynı logolu mağaza en azından güvence olarak arada n11 var öncelikle bak derim. 170 satış geri dönüşü var.

Geri
Üst Alt