Atlanta Colovu Android Tv Box ( Lisanslı )

C Çevrimdışı

command_4 

Aktif Üye
19 Nis 2019
143
39
6 ay sonra bozulma garantili, muhtemelen alacağı tek yazılım fabrikada yüklenen yazılım olan çöp bir kutu daha piyasada.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Arkadaşım TV almıştı, bugün baktım fiyatına %50 zam yemiş.
Bunlar iyi günlerimiz demesek bari.

Dün ortaya atılan Katar ile swap anlaşması 22 TL mevzusu doğru ise zaten ortalama %30 %40 gibi bir artış daha gelebilir

Fed faiz kararını dün açıkladı bugün bizimkiler açıklama yapacak bakalım ne olacak sabah dolar otobana çıktı zaten basa bas gidiyor

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Lisanslı deyip 8gb emmc kaktırıyorlar :kiskis

Android 10 vs sistemin kullandığı belli oyuncak gibi cihaz satıyorlar Hangi kafa ile bunlar üretiliyor ..
16-32-64-128 diye gitmeli android sistemler...
8gb piyadadan silinmeli kalkmalı ama alanlar,
olduğu için 8gb pomlalayıp duruyorlar ...

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,324
Nvidia hem lisanslı hem oyun amaçlı. Bazen insan android oyunları TV de oynamak istiyor :) geliştirilse iyi olur. H96 pro plus 4 5 sene önce almama rağmen hala yeterli hıza sahip ama yebi çıkanlar hep turşu cihazlar bir iki tanesi hariç ki neredeyse onlar bile benim cihazdan geride. Tuhaf bir durum ?
İşin içine lisans girince kısıtlanıyor donanım, bu bilerek yapılıyor öyle düşünüyorum artık. Bu işin arkasında da Netflix'in olduğunu ciddi şekilde düşünmeye başladım. Çünkü bazı markaların yüksek gb ve hafızalı ürünlerinde Netflix lisansı yok, ama 2gb ram 8gb depolama ürünlerinde Netflix lisansı oluyor. Şimdi mantık olarak bu X markası daha donanımlı bir ürününe Netflix lisansı neden koymasın, daha az donanımlı ürününde lisans varken.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
İşin içine lisans girince kısıtlanıyor donanım, bu bilerek yapılıyor öyle düşünüyorum artık. Bu işin arkasında da Netflix'in olduğunu ciddi şekilde düşünmeye başladım. Çünkü bazı markaların yüksek gb ve hafızalı ürünlerinde Netflix lisansı yok, ama 2gb ram 8gb depolama ürünlerinde Netflix lisansı oluyor. Şimdi mantık olarak bu X markası daha donanımlı bir ürününe Netflix lisansı neden koymasın, daha az donanımlı ürününde lisans varken.
Muhtemelen donanım alan adam Netflix'e girmez diye düşünmüş olabilirler.
Lisans demek maliyet demek.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Muhtemelen donanım alan adam Netflix'e girmez diye düşünmüş olabilirler.
Lisans demek maliyet demek.
batı ülkesinde yaşayan adam için, cihaz fiyatı, lisans maliyeti hava civa. nvidia shild bizde 6.000 tl iken, adamların asgari ücretlisi, neredeyse bir günlük (15 dolarx8) ücretiyle 180 dolara alabiliyor. ağlamak istiyorum sayın seyirciler.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
batı ülkesinde yaşayan adam için, cihaz fiyatı, lisans maliyeti hava civa. nvidia shild bizde 6.000 tl iken, adamların asgari ücretlisi, neredeyse bir günlük (15 dolarx8) ücretiyle 180 dolara alabiliyor. ağlamak istiyorum sayın seyirciler.
Perakende fiyat öyle tabi de, üretici için dedim.
Cihazın perakende de fiyatı 180, üreticiye maliyeti ne kadar az olursa o kadar para girer cebine.
Ondan.
Yurtdışında olsam zaten Philips veya LG OLED alırdım.
Ya da bir Nvidia kutu alırdım.

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Şimdi baktım 80-100 euro arası satan var bizim burada ?

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
80 den alıyorsunuz. kenara atıyorsunuz. her gelişinizde kaç taneye izin veriliyorsa yanınızda getiriyorsunuz. biz de sizden alıyoruz.

dünya bize güzel. :deli1

not: gerçek olursa bayılırım yavu. hadi inşallah. :affet
Vallahi yapmıyorum. En son babama 20 euro bir teyp aldım beğenmedi baktım 1000tl civarı Türkiye'de. 600 e sattım. Bunun dışında yapmadım böyle işler ?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Vallahi yapmıyorum. En son babama 20 euro bir teyp aldım beğenmedi baktım 1000tl civarı Türkiye'de. 600 e sattım. Bunun dışında yapmadım böyle işler ?
High end bir Sony teyp baktım, 700 Euro.
TL'ye çevirmedim bile.
Hoparlörlerin de tanesi 300 Euro'ydu.
Araba parasına ses sistemi :hihi

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
High end bir Sony teyp baktım, 700 Euro.
TL'ye çevirmedim bile.
Hoparlörlerin de tanesi 300 Euro'ydu.
Araba parasına ses sistemi :hihi
Aksine burda araba ses sistemleri çok ucuz, 15-20 euro clarion, alpine, pioneer, Sony, jbl ne ararsan. Tekrar getirecegim babam için, ekstra 1 tane daha getirsem bedavaya gelecek ıkiside ?

Geri
Üst Alt