Deneyim 🔥🔥 Onn. Google TV 4K Pro Streaming Device ( 2024 ) İnceleme 🔥🔥

termal tasarımı iyi duruyor. Yük altında cpu ısını gözlemleyebildin mi.
Lisanslı cihazlarda bunları göremiyoruz başkan, bi ara ilgili programlarla bakarım. Ancak çok ısınacağını sanmıyorum, gördüğüm en iyi soğutmalardan birine sahip bir cihaz, içini gördünüz. Ayrıca üst tarafı kumaş ve delikli yapmışlar, cihaz ordanda hava alıyor 🙂

Son düzenleme:
Eline sağlık, süper cihaza benziyor,"streaming" olduğuna göre yayın yapma ile bir alakası var mı yoksa :)

Gigabit olmamasını beğenmedim,olsaydı bu fiyata göre bence alınabilir derdim
nalet dolar yüzünden mantıklı hesap yapamıyoruz yaw
ama ben bu fiyat civarına yine de Homatics düşünürüm:hmm

Emeğinize sağlık. Şu cihazlara onca özellik ekleyip niye gigabit ethernet koymadıklarına bi türlü akıl erdiremiyorum. Sırf gigabit var diye Homatics aldım, bin pişmanım. Gigabit desteklese anında Onn'a geçeceğim.

50 dolara satılıyor bu cihaz

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Screenshot_20240527-1553362.jpg

güzel cihaza benziyor ama niye param güvende ile satış yapmıyo ki

Gözden kaçmış abi kusura bakma 😃 streaming den kasıtları, Netflix - Prime Video - Disney+ tarzı platformların izlenebildiğine vurgu yapmak.
Ne kusuru sevgili muhammed, bizim ,yaklaşık ramazan arife veya ondan bir gün öncesinden beri moraller çok bozuk ve düşüktü, okuduğumu anlamamışım :slap

Konu dışı:
"Param güvende" ile alakalı bazı duyumlarım oldu ,alıcı bu şekilde alıyormuş, sonra içinden lazım olan parçayı söküp "cihaz çalışmadı" diye geri yolluyormuş.Bu ne kadar doğrudur acaba,yani böyle bir şey gerçekten oluyormudur :alala

Geri
Üst Alt