Deneyim 🔥🔥 Next Start Pro 4K TV Box 2/32 - Yapay Zeka Destekli Lisanslı 🔥🔥

selamünaleyküm kolay gelsin arkadaşlar bir şey soracağım ben de next start pro var benim next pro'da şöyle bir sıkıntım var Amazon prime güncellenmiyor güncelleme yaptığımda play Store'dan hata veriyor APK olarak yüklemek isteyenlerin de imza hatası diyor bunu nasıl düzeltebiliriz

selamünaleyküm kolay gelsin arkadaşlar bir şey soracağım ben de next start pro var benim next pro'da şöyle bir sıkıntım var Amazon prime güncellenmiyor güncelleme yaptığımda play Store'dan hata veriyor APK olarak yüklemek isteyenlerin de imza hatası diyor bunu nasıl düzeltebiliriz
Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayıp deneyebilirsin 👍

Mi box 3. Nesil incelemesi. Yakında tv box alacaklar için bir alternatif

Arkadaşlar bu cihazdan alacağım type-c tuner çallşıyor mu bilen varmı.

Arkadaşlar cihazı aldım 2.4 g ye bağlanınca arada modem ışığı sürekli kırmızı yeşil yanıp duruyor ve bağlanmıyor , 5 g ye bağlanınca böyle bir sorun olmuyor neden olabilir acaba

Arkadaşlar ara ara wifi kopma sorunu yaşayan ben dahil bir çok kişi gördüm. Sorun donanımsal değil, yazılımsal gibi duruyor. Herkes verdiğim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
veya
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
üzerindeki iletişim adreslerinden wifi kopma sorunu yaşadığını bildirirse ve bu sorunu başkalarınında yaşadığını bildirirse belki bu sorunu düzelttirebiliriz.

Arkadaşlar cihazı tam kapattığım zaman tekrar açtığımda tvde hdmi1 kullanılabilir yazıyor yani tv box. Ama hdmi1 e geçtiğimde ekrana bir şey gelmiyor. Çok bekledikten sonra geliyor. Tam kapatmamam mı lazım cihazı? Yoksa bir ayar var da onu mu yapmam lazım? Hdmi kablosunu da kaliteli bir kablo ile değiştirmiştim zaten aldığımda

Arkadaşlar ara ara wifi kopma sorunu yaşayan ben dahil bir çok kişi gördüm. Sorun donanımsal değil, yazılımsal gibi duruyor. Aşağıdaki iletişim bilgilerinden bu sorunu iletebilirsiniz süreci hızlandırabiliriz.
WhatsApp : +90 505 185 0942
Çağrı Destek : +90 216 592 9800
Mail : info@next.com.tr

Geri
Üst Alt