Windows 7' ye güncelleme ve yazılım desteği bitti. Tüm tarayıcılarda aynı uyarıyı görmeniz muhtemel.Umut Barış
Hocam tekrar merhaba, windows 7 64 bit kurdum, tarayıcı konusunda problem yaşıyorum.
chrome desteklemiyor diye uyarı veriyor, opera,edge,avg secure browser, yükleyemiyorum hata veriyor kurulum esnasında.
önerdiğiniz tarayıcı varmı?
Opera kurdum ben Win7 64 hata almadımUmut Barış
Hocam tekrar merhaba, windows 7 64 bit kurdum, tarayıcı konusunda problem yaşıyorum.
chrome desteklemiyor diye uyarı veriyor, opera,edge,avg secure browser, yükleyemiyorum hata veriyor kurulum esnasında.
Umut Barış
Windows 10-11 alın baskısı win7 yeni sayılır aslındaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Google desteğini kesmiş, ilginç.
Aslında Opera'da Chrome ile aynı tabanda sayılır.
Opera veya Firefox kurabilirsiniz.
Engelliyor hem uyarı +kısıtlama getirmişler bazı özellikler çalışmıyor tarayıcıdaAncak uyarıyı görmeniz tarayıcıyı kullanmanızı engellemez.
tekrar deniyorum mesajınızın üzerine...Opera kurdum ben Win7 64 hata almadım
Yeni sürüm belki olmaz tekrar kontrol edeyim bendeki sürüm kaçtekrar deniyorum mesajınızın üzerine...
hata veriyor kurulum hiç başlamıyor. hata mesajı şu şekilde:Yeni sürüm belki olmaz tekrar kontrol edeyim bendeki sürüm kaç
hata veriyor kurulum hiç başlamıyor. hata mesajı şu şekilde:
event set information advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
Hangi tarayıcı?Engelliyor hem uyarı +kısıtlama getirmişler bazı özellikler çalışmıyor tarayıcıda
Chrome tabikiHangi tarayıcı?
Edge chromium tabanlı. Sadece güncelleme desteği yoktur uyarısı ile açılıyor. Ancak zamanla java v.s. desteğini çekmeye devam edecek. Bahsettiklerimiz kısıtlı bir süre için geçerli. Hatırladığım kadarıyla yakında win 8 desteği bile microsoft tarafından kesilecek. Sırasıyla diğer firmalarda arkasından gelecek.Chrome tabiki