Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Burada daha ucuz;Bu olur gibi...Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İyisini istersen Samsung 870 EVO al derim. Biraz pahalı;Cevaplar için çok teşekkür ederim...DRAM olan bir model bir öneriniz var mı... ( Çocuklar oyun oynuyorlar )
Keşke o SSD'yi almasaydınız, neyse hayırlı olsun iyi günlerde kullanın yine de.Selamlar, tekrardan önerinize, bilginize ihtiyacım oldu. Mevcut ekran kartım ( Sapphire HD6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı ) ve Power Supply bozulmuş... Bu ekran kartı muadili ekran kartına ve buna uygun Power Supply 'ye ihtiyacım var. Ana kartım ilk mesajımda belirttiğim kart...( Bütçem ikisi için aşağı yukarı 1500 civarı) Teşekkürler... ( Bu aradaburadaki SSD ' yi aldım)Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
O ekran kartları eski, sıfır almanıza değmez.Cevap için çok teşekkürler....Bu ekran kartları nasıl....
Power Supply olarak bunlar nasıl:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sanırım bu 4 ürün arasından tercih yapacağım...
Bellek bant genişliği. Ama kilit nokta GPU'dur.Bütün cevaplarınız için çok teşekkür ederim...64 bit ve 128 bit farkları neler acaba...