teknolojix
Aktif Üye
- 31 Eki 2017
- 273
Merkezi uydu sistemleri olan sitelerde / apartman vs. mevcut coaxiyel kablo altyapısı üzerinden
(haricen kablolamaya gerek olmadan/ mevcut anten kablosuyla) internet dağıtmak için kullanılan sistem
özellikle modemden tv/pc ye network kablosunun çekilmesinin çok zor ve maliyetli olduğu yerlerde hızlı ve pratik çözüm....
Açıkçası Normal Sonlu veya Kaskatlı Multiswitch Uydu Santrallerinden farkından dolayı araştırırken buldum.
İncelenmesi ve bilinmesi gerektiğine inandığımdam hem uydu yayınları hem interneti tek kablodan
ulaştırması büyük kolaylık olmuş tebrikler...
Internet Modem Section
1 Gbit /s Ethernet Interface
100 Mhz coaxial G.hn Modem
IEEE 9960-9961 Standarts
Terrestrial Internet
Duplexer Filter
RF Quality Led Indicator
Ethernet Link Led Indicator
Configuration Button
Security Button
DC 9-12V / 1 A External Power Adapter
Ethernet Multiswitch Kurulum
İnternet ethernet multiswitch kurulumu ilk kuracak için karışık gelebilir fakat düşünüldüğü gibi zor bir sistem değildir.
Aşağıdaki görselde ethernet multiswitch kurulum yapısını inceleyebilirsiniz.
Astracom Kablosuz EOC (Ethernet Over Coax) modem)
1.1 Ürün Açıklaması
Astracom Kablosuz Koaksiyel Modem
Bu 802.11n stadardındaki cihaz, 802.11g standardına göre 3 kat daha uzun menzil ve
4 kat daha fazla hız sunmaktadır. Buna rağmen 802.11 g/b standartlarındaki cihazlar ile tam geri uyumludur.
1.2 Özellikler
IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, IEEE 802.3 ve IEEE 802.3u standartları ile uyumludur;
5dBi yüksek kazançlı antenl güçlü sinyal ve uzun menzil sunar.
150Mbps’ye kadar kablosuz veri hızı;
4 10/100M Ethernet ports for LAN connection;
LAN portunda Otomatik MDI/MDIX;
Dinamic/ Statik IP internet bağlantı modu; xDSL/Kablolu MODEM’lere bağlantı imkânı;
WPA, WPA2 and WPA&WPA2 şifreleme algoritmalarını destekler.
SSID Gizleme;
MAC-bazı kablosuz ağ kontrolü;
WMM video ve ses yayını yapabilme;
SNTP özelliği ile yerel saatin internet üzerinden sunucularla ayarlanabilmesi; UPnP ve DDNS desteği;
Sanal sunucu ve DMZ özelliği;
Log kaydetme özelliği
İnternet ethernet multiswitch çeşitleri, standart uydu santral sistemleri üzerinden internet dağıtım işlemini üstlenen argesi Türkiye'de başlayan ve devam eden ürünlermiş
internet bağlantısını, klasik merkezi uydu santral sistemleri olan binalarda, sitelerde, hotellerde, vb. iş merkezlerinde mevcut anten kablo altyapısı üzerinden (ayrı bir kablolamaya gerek kalmadan) internet dağıtmak amacıyla kullanılan yerli üretim uydu santral internet dağıtım sistemi...
Ethernet multiswitch sistemleri EOC Modemler ile kullanılırlar. EOC (Ethernet Over Coax) anlamına gelmektedir.
EOC modemler, özellikle hızlı ve pratik çözümler için servis sağlayıcıların işini kolaylaştırıp daha rahat toplu abonelikler yapabilecekleri,
hızlı abonelikler için kullanabilecekleri yeni bir çözüm sunacakları kullanışlı, pratik ürünler.
Özellikle hotellerde, apartmanlarda mevcut merkezi uydu santral sistemi anten kablo yapısı üzerinden internet dağıtımı yapan sistemler için en pratik şekilde kullanılabilmesine olanak sağlamakta..
Santral kullananlara duyrulur güzel bir ürün marka çok önemli değil içerdiği bilgi önemli
ücreti nedir peki... ücret tabikide giriş ve çıkış sayısına göre değişiklik göstermekte..
misal ;
"Astracom Net 10-8 Sonlu Ethernet Multiswitch Uydu Santrali--535,30 TL
değişiklik gösterebilir araştırınız güncel fiyatlarını..
modemi yaklaşık 250tl bunuda araştırmanız gerek aradığınızda 10 tl ye bulunabilinmekte..
nedemişler arayan bulur
ben 17/20 yani 4 uydu 20 çıkışlı ararken buldum bu ürünü aramaya devamm ...
(haricen kablolamaya gerek olmadan/ mevcut anten kablosuyla) internet dağıtmak için kullanılan sistem
özellikle modemden tv/pc ye network kablosunun çekilmesinin çok zor ve maliyetli olduğu yerlerde hızlı ve pratik çözüm....
Açıkçası Normal Sonlu veya Kaskatlı Multiswitch Uydu Santrallerinden farkından dolayı araştırırken buldum.
İncelenmesi ve bilinmesi gerektiğine inandığımdam hem uydu yayınları hem interneti tek kablodan
ulaştırması büyük kolaylık olmuş tebrikler...
Internet Modem Section
1 Gbit /s Ethernet Interface
100 Mhz coaxial G.hn Modem
IEEE 9960-9961 Standarts
Terrestrial Internet
Duplexer Filter
RF Quality Led Indicator
Ethernet Link Led Indicator
Configuration Button
Security Button
DC 9-12V / 1 A External Power Adapter
Ethernet Multiswitch Kurulum
İnternet ethernet multiswitch kurulumu ilk kuracak için karışık gelebilir fakat düşünüldüğü gibi zor bir sistem değildir.
Aşağıdaki görselde ethernet multiswitch kurulum yapısını inceleyebilirsiniz.
Astracom Kablosuz EOC (Ethernet Over Coax) modem)
1.1 Ürün Açıklaması
Astracom Kablosuz Koaksiyel Modem
Bu 802.11n stadardındaki cihaz, 802.11g standardına göre 3 kat daha uzun menzil ve
4 kat daha fazla hız sunmaktadır. Buna rağmen 802.11 g/b standartlarındaki cihazlar ile tam geri uyumludur.
1.2 Özellikler
IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, IEEE 802.3 ve IEEE 802.3u standartları ile uyumludur;
5dBi yüksek kazançlı antenl güçlü sinyal ve uzun menzil sunar.
150Mbps’ye kadar kablosuz veri hızı;
4 10/100M Ethernet ports for LAN connection;
LAN portunda Otomatik MDI/MDIX;
Dinamic/ Statik IP internet bağlantı modu; xDSL/Kablolu MODEM’lere bağlantı imkânı;
WPA, WPA2 and WPA&WPA2 şifreleme algoritmalarını destekler.
SSID Gizleme;
MAC-bazı kablosuz ağ kontrolü;
WMM video ve ses yayını yapabilme;
SNTP özelliği ile yerel saatin internet üzerinden sunucularla ayarlanabilmesi; UPnP ve DDNS desteği;
Sanal sunucu ve DMZ özelliği;
Log kaydetme özelliği
İnternet ethernet multiswitch çeşitleri, standart uydu santral sistemleri üzerinden internet dağıtım işlemini üstlenen argesi Türkiye'de başlayan ve devam eden ürünlermiş
internet bağlantısını, klasik merkezi uydu santral sistemleri olan binalarda, sitelerde, hotellerde, vb. iş merkezlerinde mevcut anten kablo altyapısı üzerinden (ayrı bir kablolamaya gerek kalmadan) internet dağıtmak amacıyla kullanılan yerli üretim uydu santral internet dağıtım sistemi...
Ethernet multiswitch sistemleri EOC Modemler ile kullanılırlar. EOC (Ethernet Over Coax) anlamına gelmektedir.
EOC modemler, özellikle hızlı ve pratik çözümler için servis sağlayıcıların işini kolaylaştırıp daha rahat toplu abonelikler yapabilecekleri,
hızlı abonelikler için kullanabilecekleri yeni bir çözüm sunacakları kullanışlı, pratik ürünler.
Özellikle hotellerde, apartmanlarda mevcut merkezi uydu santral sistemi anten kablo yapısı üzerinden internet dağıtımı yapan sistemler için en pratik şekilde kullanılabilmesine olanak sağlamakta..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Santral kullananlara duyrulur güzel bir ürün marka çok önemli değil içerdiği bilgi önemli
ücreti nedir peki... ücret tabikide giriş ve çıkış sayısına göre değişiklik göstermekte..
misal ;
"Astracom Net 10-8 Sonlu Ethernet Multiswitch Uydu Santrali--535,30 TL
değişiklik gösterebilir araştırınız güncel fiyatlarını..
modemi yaklaşık 250tl bunuda araştırmanız gerek aradığınızda 10 tl ye bulunabilinmekte..
nedemişler arayan bulur
ben 17/20 yani 4 uydu 20 çıkışlı ararken buldum bu ürünü aramaya devamm ...