Kılavuz 📈 Tam Lisanslı Android Tv Box Listesi ( 2025 ) 📉

Linkteki cihaz Dcolor GD1 4K, Homatics'le uzaktan, yakından alakası yoktur. Üreticiside SDMC firmasıdır. Lisanslı cihaz mıdır? Evet, lisanslı cihazdır, S905Y4 işlemcili, 2/16 tam lisanslı bir stick cihazdır.
Teşekkürler
Sdmc denince hako pro üreticisi diye hatırladım.
Hako güzel cihazdi bu yüzden dcolor uyguna denk gelirse değerlendirebilir diye düşünüyorum.

The_SreT hocam ortalama 1.500-2000tl arası ip tv, inat tv tarzı film ve maç izlemek için cihaz önerir misiniz şuan Vestel android tv var 2 yılda berbat ötesi oldu sürekli donuyor

The_SreT hocam ortalama 1.500-2000tl arası ip tv, inat tv tarzı film ve maç izlemek için cihaz önerir misiniz şuan Vestel android tv var 2 yılda berbat ötesi oldu sürekli donuyor
Bütçeni azıcık aşıyor ama seni uzun süre idare eder, Nays falan varsa 150 tl iade alırsın.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

hocam canlı tv kanallarını nasıl izleyeceğiz uyduya falan bağlanıyor mu yoksa tv nin kendisinden mi izleyeceğiz
Bu cihaza type c tuner bağlanabilir ve normal uydu yayınları izlenebilir (type c tuner homatics, botech ve dreamstar markalı olarak var, hepsi aynı sadece homatics olan beyaz, en uygun fiyatlı genelde botech olan)

Tv+, Tivibu gibi üyelikleriniz varsa onlar üzerinden de izleyebilirsiniz.

Cihazı teslim aldım. The_SreT , Mert Temizer
teşekkürler.

20240520_201343.jpg

Geri
Üst Alt