Ö
Ömer Bursa
Yeni Üye
- 20 Şub 2020
- 4
- 41
Seg tv YouTube açmıyor lütfen yardım edin MB97 versiyon 2.2 yazıyor ne yapmam gerek
LÜTFEN core yazılım linkini nereden bulup indirebilirim
Çok tesekkür ederimÖ Ömer Bursa, paylaştığım linkte beğen butonuna basın core yazılım linkine tıklayın titanium olanını indirip talimata göre yükleyin
Özur dilerim titanyum mu carbon mu okuduğum yazıda vestel grubu için carbon diyor yanlış birsey yapmak istemiyorum teğit eder misiniz lütfenÖ Ömer Bursa, paylaştığım linkte beğen butonuna basın core yazılım linkine tıklayın titanium olanını indirip talimata göre yükleyin
2 si de uyar sizin orjinaliniz titanyum durÇok tesekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Özur dilerim titanyum mu carbon mu okuduğum yazıda vestel grubu için carbon diyor yanlış birsey yapmak istemiyorum teğit eder misiniz lütfen
Seg marka televizyonÇok tesekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Özur dilerim titanyum mu carbon mu okuduğum yazıda vestel grubu için carbon diyor yanlış birsey yapmak istemiyorum teğit eder misiniz lütfen
İndirdim Bi tane dosya var içinde anlatımda 3 dosya vardı sorun olur mu tek dosya olması indirip devam edeyim mi güncelleme için2 si de uyar sizin orjinaliniz titanyum dur
Çok tesekkür ederim sorunum çözüldü Allah razı olsunSeg marka televizyon
İndirdim Bi tane dosya var içinde anlatımda 3 dosya vardı sorun olur mu tek dosya olması indirip devam edeyim mi güncelleme için