Arka bahçenizde bir nükleer bomba patlarsa ne olur?

Kisuke Urahara

Aktif Üye
Puan 63
Çözümler 0
Katılım
21 Mar 2019
Mesajlar
442
Kisuke Urahara
w
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Google'dan Türkçe çeviri ile okuyabilirsiniz.

(TRT belgesel de karşıma çıktı. ''Bilimin Ev Hali ''programından.)




Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.


Outrider hakkında:
Nükleer savaş tehdidini sonlandır. Küresel iklim değişikliğinin gidişatını tersine çevirin.
İnsanların nükleer imha ya da iklim kaynaklı felaket korkusu olmadan yaşadıkları bir dünya öngörüyoruz. Birlikte çalışırsak dünyayı daha güvenli ve daha güvenli hale getirebiliriz.
Biz nasıl çalışırız
Outrider, birlikte nasıl daha parlak bir gelecek inşa edebileceğimiz hakkında erişilebilir bilgi sağlamak için dijital medyayı kullanır. Yaptığımız her şey derin bir anlayış oluşturmak ve eyleme ilham vermek için tasarlandı.
Outrider faaliyet gösteren bir kuruluştur ve istenmeyen hibe tekliflerini kabul etmez.

Outrider,bilgili, meşgul bir halkıngücüne inanır.
İnsanların iklim kaynaklı felaket veya nükleer savaş korkusu olmadan yaşadıkları bir dünya düşünün. Bunu gerçekleştirmenin ilk adımı bu zorlukları anlamaktır. Outrider'ın etkileşimli özellikleri ve ayrıntılı makaleleri, neyin tehlikede olduğunu ve çözümün bir parçası olabileceğinizi öğrenmenize yardımcı olur.
 
Son düzenleme:
''Ölümlerden ölüm beğen'' mi demek istiyorlar yani bize ? :alala
 
''Ölümlerden ölüm beğen'' mi demek istiyorlar yani bize ? :alala
Valla olabilir ? çoğu ülke de bu bombalar var. Allah sonumuzu hayretsin. Bu site atom bombası yıkıcı gücünü kurgu olarak gösteriyor. Allah korusun .
 
Küllerimizden tekrar doğarız. :hihi
Şu oyuna bakabilirsiniz, fazla sistem istemiyor;



Daha fazlası için Metro veya Fallout serisine bakabilirsiniz. :kas
 
Web sitesi ABD çıkışlı olduğundan,rus bombasını "çok daha kötü patlar" olarak göstermiş .Yani rus bombasının arka bahçeye düşmesine gerek yok ,Manisaya düşse bile halimiz harap :)
 
Web sitesi ABD çıkışlı olduğundan,rus bombasını "çok daha kötü patlar" olarak göstermiş .Yani rus bombasının arka bahçeye düşmesine gerek yok ,Manisaya düşse bile halimiz harap :)

Nükleer bombadan sadece zenginler kurtulabilir. :hihi
 
Geri
Üst Alt