6 ay geçti bozulmaya başladı yeniden set olarak almak pek içime sinmiyor gene bozulur diye :/Led arızası olduğunda takım halinde değiştirilmeli.
Eski söktüklenizden sağlam olan ile değiştirmeyi deneyin. Tek tek satılmıyor bunlar tek değiştirenler genelde paneli kırık tv'lerden çıkanları kullanıyor yada faklı bir üreticinin ürününü alın. Aynı marka almayın ucuz kalitesiz ürünlerde var6 ay geçti bozulmaya başladı yeniden set olarak almak pek içime sinmiyor gene bozulur diye :/
gittigidiyor üzerinden almıştım orasıda kapanmış aldığım satıcıya ulaşamadım 1.kalite orjinal yazıyordu gerçi hepsinde öyle yazıyorlar ucuz olmasın diye en pahalısını almıştım sağ alt köşeden ışık çok hafif gidip duruyor 1 tanesi arızalı büyük ihtimalle ondan 1 tanesini değiştirmek için alacaktım ama bulamadım :/Set olarak değiştirilmeli set olarak değiştirmezseniz eskiyen ledlerinizle yeni taktığınız ledler arasında ışık şiddeti farkı olacak, eskiyen ledler bir kaç ay içinde bozulmaya başlayacak 2 ay sonra birini değiştireceksiniz sonra 3 ay sonra bir başkası bozulacak tekrar içini açıp müdahale etmeniz gerekecek her müdahale de tv panelini kırma riskiniz var. 6 ay içindebozulan Led almışsınız nereden aldıysanız kalitesiz ürün almışsınız böyle olmaması lazımdı.
+3 Takım halinde değiştirin.6 ay geçti bozulmaya başladı yeniden set olarak almak pek içime sinmiyor gene bozulur diye :/
Öyle yapıcam başka çare kalmadı şimdiden hazır olsun diye sipariş vericem güvenilir daha önce aldığınız satıcı tavsiyeniz varsa oradan bakayım hepsi birbirinin aynısı yazmış 1 kalite şöyle böyle diye hangi satıcı iyidir bilemedim.+3 Takım halinde değiştirin.
Ledlerin yanmasında kıp kıp diye tabir ettiğiniz flaşlama yok sabit yanıyorsa panelde arıza olabilir.Led aldım, söktüm televizyonu ledlerde bi sıkıntı gözükmüyordu ışıkları stabil şekilde yanıyordu hepsi. Yeni aldığım ledleri takmadım ama sağ alt köşe tarafı ışık hafif hafif yanıp sönme durumu devam ediyor rahatsız edici değil ama kafama takıldı kaldı. Ledlere dikkatlice baktım ama herhangi bir kıpkıp yapma durumu yoktu söktüğüm zaman neden böyle bir sıkıntı olduğunu bilen var mı? Ledlerden olma ihtimali varsa yenilerini takıcam.
Adem Helvacı
By_Trol
TEKNOwest
Benimde aklıma o ihtimal geliyor :/ artık gittiği yere kadar kullanacam yapacak bişey yok galiba.Ledlerin yanmasında kıp kıp diye tabir ettiğiniz flaşlama yok sabit yanıyorsa panelde arıza olabilir.
Paneli değiştirmek istesem onu neye göre satın almam gerekiyor lg 32 inç full hd olan modellerdeki olur mu yoksa onlarında bellirli bir seriye göre mi alınması lazım.Ledlerin yanmasında kıp kıp diye tabir ettiğiniz flaşlama yok sabit yanıyorsa panelde arıza olabilir.
Panel Fiyatları Tv fiyatı kadar yeni Tv alınPaneli değiştirmek istesem onu neye göre satın almam gerekiyor lg 32 inç full hd olan modellerdeki olur mu yoksa onlarında bellirli bir seriye göre mi alınması lazım.