tv 82-503b arçelik tv yazılım olan varmıdır?
Y yakupozalp Yeni Üye Katılım 9 May 2022 Mesajlar 4 Yaş 23 Konu Sahibi 10 May 2022 #1 tv 82-503b arçelik tv yazılım olan varmıdır? Devamını okumak için tıklayın...
TEKNOwest TFC Team Katılım 23 Eyl 2018 Mesajlar 9,576 Yaş 47 10 May 2022 #2 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Y yakupozalp Yeni Üye Katılım 9 May 2022 Mesajlar 4 Yaş 23 Konu Sahibi 11 May 2022 #3 TEKNOwest' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... malesef bulunamadı yazıyor
TEKNOwest' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... malesef bulunamadı yazıyor
𝒴ℐℒ𝒟ℐℛℐℳ 𝒴ℐℒ𝒟ℐℛℐℳ Platin Üye Katılım 6 Ara 2019 Mesajlar 3,665 11 May 2022 #4 yakupozalp' Alıntı: malesef bulunamadı yazıyor Genişletmek için tıkla ... TV arka etiket resmini çek buraya yükle
yakupozalp' Alıntı: malesef bulunamadı yazıyor Genişletmek için tıkla ... TV arka etiket resmini çek buraya yükle
TEKNOwest TFC Team Katılım 23 Eyl 2018 Mesajlar 9,576 Yaş 47 11 May 2022 #6 Cihaz lcd üretim tarihinden10 yıl geçtiyse kaldırılmış olabilir.
𝒴ℐℒ𝒟ℐℛℐℳ 𝒴ℐℒ𝒟ℐℛℐℳ Platin Üye Katılım 6 Ara 2019 Mesajlar 3,665 12 May 2022 #7 Yazılım desteği bitmiş verilmiyor servisten destek isteyin .. Yada TV arka kapağını açarak anakart üzerinde yazan anakart model kodu ile yazılım aramanız lazım.. TV de ne sorun var.
Yazılım desteği bitmiş verilmiyor servisten destek isteyin .. Yada TV arka kapağını açarak anakart üzerinde yazan anakart model kodu ile yazılım aramanız lazım.. TV de ne sorun var.
Y yakupozalp Yeni Üye Katılım 9 May 2022 Mesajlar 4 Yaş 23 Konu Sahibi 12 May 2022 #8 𝒴ℐℒ𝒟ℐℛℐℳ' Alıntı: Yazılım desteği bitmiş verilmiyor servisten destek isteyin .. Yada TV arka kapağını açarak anakart üzerinde yazan anakart model kodu ile yazılım aramanız lazım.. TV de ne sorun var. Genişletmek için tıkla ... Kendim tv tanircisiyim anakart modelindendende bulamadım elinde ayni anakarttan olupta yazilimi kopyalayan cikar diye yazmistim
𝒴ℐℒ𝒟ℐℛℐℳ' Alıntı: Yazılım desteği bitmiş verilmiyor servisten destek isteyin .. Yada TV arka kapağını açarak anakart üzerinde yazan anakart model kodu ile yazılım aramanız lazım.. TV de ne sorun var. Genişletmek için tıkla ... Kendim tv tanircisiyim anakart modelindendende bulamadım elinde ayni anakarttan olupta yazilimi kopyalayan cikar diye yazmistim
𝒴ℐℒ𝒟ℐℛℐℳ 𝒴ℐℒ𝒟ℐℛℐℳ Platin Üye Katılım 6 Ara 2019 Mesajlar 3,665 12 May 2022 #9 yakupozalp' Alıntı: Kendim tv tanircisiyim anakart modelindendende bulamadım elinde ayni anakarttan olupta yazilimi kopyalayan cikar diye yazmistim Genişletmek için tıkla ... Bende baktım anakart modeline göre çıkmıyor eski kart önceden varmış her yerden silinmiş. yok.. Eski model fazla yedek alan olmuyor varsa serviste vardır...
yakupozalp' Alıntı: Kendim tv tanircisiyim anakart modelindendende bulamadım elinde ayni anakarttan olupta yazilimi kopyalayan cikar diye yazmistim Genişletmek için tıkla ... Bende baktım anakart modeline göre çıkmıyor eski kart önceden varmış her yerden silinmiş. yok.. Eski model fazla yedek alan olmuyor varsa serviste vardır...