Arcelik tv tavsiye

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Maalesef bu forumda vestel ve türevleri dışında pek yorum bulunmuyor.

Aslında yüzlerce binlerce yorum var hemen her markadan, Muhtemelen sizin de dikkatinizi VESTEL türevleri çekmiş ki o noktaya odaklanmışsınız. SAMSUNG modellerini de PHILIPS modellerini de AWOX ürünleri debu forumda defalarca incelenmiş, Üzerinden geçilmemiş pek marka kalmamıştır ve halen de çıkabilen ve çıkabilecek olan bir çok marka modeli oldukça yakından takip ediyoruz.

VESTEL yorumlarının yoğun olmasının nedeni, VESTEL taleplerinin yoğun olması ve VESTEL üretimleri konusunda verdiğimiz destektir muhtemelen.

Keşke VESTEL in bize bu konuda verdiği desteğin 100 de 1 ini diğer markalar da verse de bizler de sizlere diğer markaların da daha çıkalı 2 saat olmuş yazılımlarını hemen sunabilsek :ok

Buna paralel ARÇELİK A55 L67505 model FHD TV 3000TL iken, VESTEL in 55UD 8400 UHD tv si de 3000TL ye satılınca, yani ARÇELİK yöneticileri sırf o tv nin önünde ARÇELİK yazıyor diye bir tv ye 3.000TL fiyat biçmekte sakınca görmeyip, aynı fiyata VESTEL insanlara UHD tv veriyorsa bu ürünlerin tüketicilerden ilgi görmesi ve forum ortamlarında da VESTEL türevleri hakkında daha fazla soru sorması çok da anormal bir durum olmasa gerek diye düşünüyorum.

Bu konu forumumuza özel değildir yani genel olarak ARÇELİK marka TV ler nedense bizler tarafından çok ilgi görmemektedir. Diğer forumlara da bakığınızda bu tespitimin hatalı olmadığını görürsünüz mutlaka.

Sizin bu nedenini bilmediğimiz konuya dair bir fikriniz var ise veya ARÇELİK markasına karşı tavır aldığımızı düşünmenize neden olan konu ne ise o konu ile ilgili sizden bilgi almak isteriz elbette :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ado bey kardeş sen şu tv yi al kafan rahat olsun. Hiç uğraşma dediğiniz bir marka model varsa size dua ederim.
Bu düğün sürecinde kosusturmaktan yoruldum
Cevapların için teşekkür ederim
Değerli kardeşim yanlış anlamayınız bizler gerçekten bilmediğimiz konuda ahkam kesmekten hoşlanmayan tipleriz :kiskis

Söylemimin nedeni şu, Bizler sizlere bir ürün önereceksek içini dışını bilmek isteriz ki ona göre karar verelim. ARÇELİK tv ler için derin bilgilere ben sahip değilim ben de elimden geldiğince bu konuda ARÇELİK de görevli bir arkadşaımdan destek alıyorum zira bana lazım olan o tv nin tanıtıcı sayfasında yazanlar değil, tv nin panel üreticisi, işlemci markası ram kapasitesi vs gibi bilgiler.

Bu dorultuda kafamda sizin için belirlediğim 2-3 model var lakin bunlar hakkında kesin bilgiyi yarın alabilirim arkadaşımdan. Bu nedenle sizin için sakıncası yoksa size yarın devap vermek isterim :ok

Yoksa burada uzman rolüne bürünüp birkaç süslü teknik terim yazıp sonra size ürün önermek zor bir şey değil biliyorsunuz ancak bunun vebali var, sonra bu dünyanın diğer tarafı var ;)

:ok

M Çevrimdışı

murataci

Yeni Üye
20 Haz 2018
7
36
Değerli kardeşim yanlış anlamayınız bizler gerçekten bilmediğimiz konuda ahkam kesmekten hoşlanmayan tipleriz :kiskis

Söylemimin nedeni şu, Bizler sizlere bir ürün önereceksek içini dışını bilmek isteriz ki ona göre karar verelim. ARÇELİK tv ler için derin bilgilere ben sahip değilim ben de elimden geldiğince bu konuda ARÇELİK de görevli bir arkadşaımdan destek alıyorum zira bana lazım olan o tv nin tanıtıcı sayfasında yazanlar değil, tv nin panel üreticisi, işlemci markası ram kapasitesi vs gibi bilgiler.

Bu dorultuda kafamda sizin için belirlediğim 2-3 model var lakin bunlar hakkında kesin bilgiyi yarın alabilirim arkadaşımdan. Bu nedenle sizin için sakıncası yoksa size yarın devap vermek isterim :ok

Yoksa burada uzman rolüne bürünüp birkaç süslü teknik terim yazıp sonra size ürün önermek zor bir şey değil biliyorsunuz ancak bunun vebali var, sonra bu dünyanın diğer tarafı var ;)

:ok
Çok teşekkür ederim sabriniz ve ozveriniz için

Geri
Üst Alt