Arcelik tv tavsiye

M Çevrimdışı

murataci

Yeni Üye
20 Haz 2018
7
36
Merhaba sayın arkadaşlar.
Ben evlilik arefesindeyim ve tv aramaktan ve arastirmaktan biraz yoruldum. İsteğim uygun fiyatlı, görüntü kalitesi tv kanallarında iyi olan, 55 inç tv. Max fiyat 3000 tl. Arçelik tv hiç önerisi olmamış kötü mü acaba. Ben arcelikten tüm beyaz eşyayı alacağım için tv yi de oradan almayı düşünüyorum. Öneriniz olursa şu modeli al diye mutlu olurum
Teşekkür ederim

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
@undefined, ado hocam bugun sehırdısında sorunuza cevap almak ıcın bıraz beklemenız gerekır.

M Çevrimdışı

murataci

Yeni Üye
20 Haz 2018
7
36
Hocam eğer size diğer alışverişleriniz hürmetine 55 inch 100hz bir modeli (A55L9785)iyi bir indirimle 3bin tl civari vereceklerse bence kaçırmayın.

Eğer cüzi bir indirin uygulanacaksa şahsen diğer markaları öneririm.
Teşekkür ederim
Öneriniz için
Diğer markalardan o fiyat aralığında şunu al sana yeter fazlasıyla dediğiniz varsa pazartesi günü alacağım
Özel bir kurumda öğretmen olduğum için gidip bakma görme şansım da yok tamamen siz ne derseniz
Sorumluluk almak olarak düşünmeyin ben minnettar kalırım size

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Teşekkür ederim
Öneriniz için
Diğer markalardan o fiyat aralığında şunu al sana yeter fazlasıyla dediğiniz varsa pazartesi günü alacağım
Özel bir kurumda öğretmen olduğum için gidip bakma görme şansım da yok tamamen siz ne derseniz
Sorumluluk almak olarak düşünmeyin ben minnettar kalırım size

Hoşgeldin Kardeşim;

Siz yazınca dikkatimi çekti Forumda ARÇELİK ALTUS TV incelemesi yok ancak (@Sota başkan nasipse pazartesi bir mağaza ile görüüp emanet ürün isteyip inceleyeyim foruma paylaşayım) bu biraz arz talep dengesi olarak görülmeli zira ARÇELİK ürünleri TV konusunda kendileiİnin de çok iddialı olmamasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.

Zaten Konuya ARÇELİK diye yaklaşmak da ne derece dorğu bileiyorum zira aynen VESTEL SONY gibi üretimlerde olduğu gibi ARÇELİK de panelini kendisi üretmiyor.

Beyaz eşya tercihlerinizin tamamını ARÇELİK markasından yana kullanacağınızdan ötürü ben size avantaj sağlaması adına alternatif markalara yönelmemenizi öncelikle tavsiye edeceğim zira aynı yerden alışveriş yapacağınız için fiyat pazarlık anlamında eliniz kuvvetli olur.

Bu anlamda size hangi modeli önerebileceğimizi anlamak için sizin kullanım alanınız ve kullanıcı profiliniz önemli.

İzleyeceğiniz alan karemi dikdörtgen mi? Sizler yan açılardan tv izleyecekmisiniz? İleri derece futbol meraknız var mı? üründe oyun konsolu bağlı olacak mı? gibi :ok

M Çevrimdışı

murataci

Yeni Üye
20 Haz 2018
7
36
Oyun konsolu ayda belki bir kere
Maç keyfi arkadaşlar gelirse
Aslında ben tv izlemeyi de sevmiyorum
Usb ile film izlerim tek tv keyfim o
Oturma odası kare

Geri