Ayar kaynaklı olmasına ihtimal vermiyorum ama farklı HDMI kablo ile denemekte yarar var.
Ayar kaynaklı olmasına ihtimal vermiyorum ama farklı HDMI kablo ile denemekte yarar var.
Kablo kaynaklı sorunlarda böyle görüntü alınabiliyordu diye hatırlıyorum.
Onun dışında özel çözünürlük girdiyseniz eğer, TV'niz desteklemiyor olabilir.
Bendeki tvye benziyorUstam VGA HDMI bütün kablolarda böyle yapiyor. elimdeki ekranı kırık monitörün kartı ile denedim görüntü normal gösteriyor fakat hangi çözünürlüğü denediysem görüntü ekrana sığmıyor. Acaba ayarları nereden yapacağım. Teşekkürler ilginiz için.
Bağladığın cihazın ekran kartı neyse onun programıyla yapacaksın hocam.Ustam VGA HDMI bütün kablolarda böyle yapiyor. elimdeki ekranı kırık monitörün kartı ile denedim görüntü normal gösteriyor fakat hangi çözünürlüğü denediysem görüntü ekrana sığmıyor. Acaba ayarları nereden yapacağım. Teşekkürler ilginiz için.
Yaptım ama olmuyor. TV deki yeşil olan kart sanırım yanlış takılmış araştırmalarıma göre bu şekilde olcak nereden bulurum.Bağladığın cihazın ekran kartı neyse onun programıyla yapacaksın hocam.
Bir de menüde zoom ayarı vardır televizyonun, onu 1:1, orjinal, tam ekran vs. bir ayara getirmeye çalış derim.
Şase kodundan.Yaptım ama olmuyor. TV deki yeşil olan kart sanırım yanlış takılmış araştırmalarıma göre bu şekilde olcak nereden bulurum.
![]()
Bendeki tvde kart bu ,üstteki kart değil acaba tvler değişik olabilir miYaptım ama olmuyor. TV deki yeşil olan kart sanırım yanlış takılmış araştırmalarıma göre bu şekilde olcak nereden bulurum.
Sanırım başka modelin Kartı takılmış orginal Kart modeli yku190r-1 bulursam takip deneyeceğimBendeki tvde kart bu ,üstteki kart değil acaba tvler değişik olabilir mi
TV 49-102B HD
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sendeki model nedir acaba ,yoksa bizdeki kart mı takılmış senin tvyeSanırım başka modelin Kartı takılmış orginal Kart modeli yku190r-1 bulursam takip deneyeceğim
Arçelik tv 56-521 modeliSendeki model nedir acaba ,yoksa bizdeki kart mı takılmış senin tvye![]()
Hımmm,farklıymış ,demekki kartlar uyuyor birbirineArçelik tv 56-521 modeli