Arçelik TV ekran kayma sorunu

E Çevrimdışı

erkanbil

Yeni Üye
14 Ocak 2021
6
36
IMG_20210109_132113.jpg

S.a arkadaşlar Arçelik TV ekranı bu şekilde kayma var sorunu nasıl çözeriz.

E Çevrimdışı

erkanbil

Yeni Üye
14 Ocak 2021
6
36
Ayar kaynaklı olmasına ihtimal vermiyorum ama farklı HDMI kablo ile denemekte yarar var.
Kablo kaynaklı sorunlarda böyle görüntü alınabiliyordu diye hatırlıyorum.
Onun dışında özel çözünürlük girdiyseniz eğer, TV'niz desteklemiyor olabilir.

IMG_20210114_212924.jpg
IMG_20210114_212659.jpg

Ustam VGA HDMI bütün kablolarda böyle yapiyor. elimdeki ekranı kırık monitörün kartı ile denedim görüntü normal gösteriyor fakat hangi çözünürlüğü denediysem görüntü ekrana sığmıyor. Acaba ayarları nereden yapacağım. Teşekkürler ilginiz için.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
Ustam VGA HDMI bütün kablolarda böyle yapiyor. elimdeki ekranı kırık monitörün kartı ile denedim görüntü normal gösteriyor fakat hangi çözünürlüğü denediysem görüntü ekrana sığmıyor. Acaba ayarları nereden yapacağım. Teşekkürler ilginiz için.
Bendeki tvye benziyor :)
Ben linuxta ekran ayarlarından ayarlıyorum ,ayarlarda "görüntü ve ekran" var çözünürlüğü oradan ayarlıyorum ,düzeliyor ,sanırım winlerde de öyledir ,tvden ayarlamıyorum yani.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,088
Bağladığın cihazın ekran kartı neyse onun programıyla yapacaksın hocam.
Bir de menüde zoom ayarı vardır televizyonun, onu 1:1, orjinal, tam ekran vs. bir ayara getirmeye çalış derim.

E Çevrimdışı

erkanbil

Yeni Üye
14 Ocak 2021
6
36
Bağladığın cihazın ekran kartı neyse onun programıyla yapacaksın hocam.
Bir de menüde zoom ayarı vardır televizyonun, onu 1:1, orjinal, tam ekran vs. bir ayara getirmeye çalış derim.
Yaptım ama olmuyor. TV deki yeşil olan kart sanırım yanlış takılmış araştırmalarıma göre bu şekilde olcak nereden bulurum.

Screenshot_20210114-223547.jpg

Geri
Üst Alt