Servis menüden bahsedilmiş. Oraları bir karıştırın derim.
Smart tuşuna (@ işaretli tuş) bastığınızda gelen ekran nasıl, paylaşabilir miyiz ?
Servis menüden bahsedilmiş. Oraları bir karıştırın derim.
Smart tuşuna (@ işaretli tuş) bastığınızda gelen ekran nasıl, paylaşabilir miyiz ?
Olmuyacağını bildiğim halde denedim maksat akılda ? Kalmasın diyeOlmaz zaten ,her vestelde de olmuyor maalesef ,hadi tv tarayıcıdan girdik diyelim, netflix "elektronik numara" olmadan asla olmaz.
Bu arada vestel modifiye yazılımları sadece vestel içindir,hepsi linux olsa da derlenmesi farklıdır
B baran5454,
Tv açtığımda otomatik uydu kanalları açılsın istiyorum netflix e isteğe bağlı giriş yapmak istiyorum bu ürün olur mu ?
Hayir giremeyiz.Bizim portal adreslerini Arcelik beko smarttv tarayicisina yazip girmeyi deneseler onlarda bizim portallara giremezler.Tv yazilimin icinde portal girisi dogrulama sertifikalari ve giris bilgileri hatta ülkeye göre yönlendirme mevcut,sadece oad daki tv bilgileriyle olmuyor.Mesala benim en son buldugum henüz yayinlamadigim portal ülkeye göre kendisi portal secimi yapiyor görünüyor.bizim Web app tester ile bu portalı
eski üretimlerde tek tük çıkıyor netflix şanslısınızArçelik para vermek istemiyor netflix'e lisans için sorun bu, 8yıllık Arçelik 82ekran LCD Tv'de smart interactive 3.0 Netflix var, zaten smart menüde arkadaşın paylaştığı ile aynı, tek fark Netflix olması.