Çevrimdışı tanos007 Yeni Üye 4 Mar 2020 32 29 May 2020 #1 Caddelerde bulunan Arçelik mağazaları alışveriş kredisine sıcak bakmıyor. AVM alışveriş kredisi sıcak bakıyor. İlçemde 2 tane Arçelik mağazası gezdim faizli kredi veriyorlar, AVM Arçelik mağazasında kampanya ile faizsiz kredi yaptırdım.
Caddelerde bulunan Arçelik mağazaları alışveriş kredisine sıcak bakmıyor. AVM alışveriş kredisi sıcak bakıyor. İlçemde 2 tane Arçelik mağazası gezdim faizli kredi veriyorlar, AVM Arçelik mağazasında kampanya ile faizsiz kredi yaptırdım.
Çevrimdışı ramchomania Süper Üye 8 Mar 2020 2,101 41 29 May 2020 #2 Biraz daha detaylı bilgi paylaşsaydınız daha iyi olurdu Aldığınız ürün nedir Arçelik mağazaları ne kadar kredi faizi uyguluyor Faizssiz kredi ile ürünü nereden ve hangi şartlar ile temin ettiniz Kusura bakmayın açtığınız konu sarı çizmeli mehmet ağa gibi birşey olmuş
Biraz daha detaylı bilgi paylaşsaydınız daha iyi olurdu Aldığınız ürün nedir Arçelik mağazaları ne kadar kredi faizi uyguluyor Faizssiz kredi ile ürünü nereden ve hangi şartlar ile temin ettiniz Kusura bakmayın açtığınız konu sarı çizmeli mehmet ağa gibi birşey olmuş