muratala5361
Süper Üye
- 3 Şub 2019
- 1,906
- 22
Panel yazılımı nasıl silindi ya?
Ben Servis Menüden panel ayarlarında değişiklik yapmıştım (parlaklık, renk, aydınlatma, memc ayarı gibi) sonra plug play yapınca tvde ses ve görüntü gitmişti.Panel yazılımı nasıl silindi ya?
merhaba aynı sorun benim tv dede mevcut panel dosyasını nerden bulabilirim?Başka bir yerden birinin yardımıyla sorunu çözdüm. Aynı sorunu yaşayan olur diye çözümü anlatayım.
TV'nin panel dosyalarını içeren yazılımı bulmanız lazım öncelikle. Bir usta sağolsun bana panel dosyasını ve yazılımı ayrı ayrı gönderdi.
Yazılım dosyasını indirin.
Panel dosyasını indirin.
Panel dosyasını Target-BIN_FILES-Panel klasörüne atın.
Tvnin fişini çekin ve USB belleği USB1 girişine takın.
Tuş takımından “P-” tuşunu basılı tutarken Tvnin fişini takın. Tv yazılım kurulunca açılacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Panel dosyası olmadan sadece yazılımla düzeltemedim ama panel dosyasını yazılma ekleyip p+ yerine p- ile yazılımı kurunca düzeldi tv. Teşekkürlermuratala5361
İnternette ararken bir sitede benzer konuya denk geldim oradaki ustaya mesaj attım o bana yollamıştı.merhaba aynı sorun benim tv dede mevcut panel dosyasını nerden bulabilirim?
Beko nun sitesinden ful yazılım indirip deneyin .Panel ile anakart haberleşemiyor lvds sorunu gibi görünüyorSelamın aleyküm elimde beko B49 8752 5S tv var ledleri yeşile dömüştü degiştik şimdi renk döngüsü sorunu yaşamaya başladık R G B olarak renk sayıyor LVDS degiştik sorun devam ediyor elinde panel dosyası olan bir ustam olursa sevinirim kolay gelsin.
![]()
![]()
![]()