Arçelik klima kablo kısa vakumlamaya gerek yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zigavus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    klima

zigavus

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
zigavus
Merhaba arkadaşlar. Dün Arçelik 123125 a model numaralı klimanın montajı yapıldı. Yetkili servis vakumlama yapmadı havasını aldık demişler. Biz ürünü test amaçlı bir saat kadar çalıştırdık maalesef vakumlama yapılmadığını sonradan öğrendim. Hemen aradım müşteri hizmetleri bana hortumun kısa olduğu için gerek olmadığını söyledi doğru mu böyle bir şey var mı?

arçelik müşteri hizmetleri hortum kısa diye vakuma gerek yok diyorsa, o zaman bir zahmet klima üretimini durdurup satmayı da bıraksınlar. bu zihniyetten çöp bile alınmaz.

Az önce Arçelik servisi aradı vakumlama işlemi yapacaklarını söyledi. Fakat cihaz yaklaşık bir saat kadar kullanıldı bir sorun olur mu?

Az önce Arçelik servisi aradı vakumlama işlemi yapacaklarını söyledi. Fakat cihaz yaklaşık bir saat kadar kullanıldı bir sorun olur mu?
Yani olan oldu, yine de faydası olur diye düşünüyorum? Sota

Değişim isteyin ya

Yoğun sezon değil neden vakumsuz yapıyorlar ne bu üşengeçlik

Gelinen bu aşamadan sonra
Olması gereken
1= Gaz tamamen boşaltılmalı
2= Vakum yapılmalı
3= Tam gramajında temiz gaz şarjı yapılmalı

Olmaması gereken
1= Gazı dış üniteye toplamak
2= Vakum yapmak
3= Toplanan gazı vanayı açarak tekrar borulara salmak

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Değişim talep ettim dönüş bekliyorum. Gelişme oldukça başımdan geçenleri detaylı şekilde yazacağım.

Ne demek boru kısa vakuma gerek yok onu söyleyen AHMAK müşteri temsilcisi koltuğunda oturmasın. O zaman İmzalı, kaşeli vakuma gerek yoktur yazısı versinler.

By_Trol üstadım yapılacak işlemi adım adım yazmış

Ne demek boru kısa vakuma gerek yok onu söyleyen AHMAK müşteri temsilcisi koltuğunda oturmasın. O zaman İmzalı, kaşeli vakuma gerek yoktur yazısı versinler.

By_Trol üstadım yapılacak işlemi adım adım yazmış
Maalesef oldukça rahatlar bu konuda. Bir patlama olsa bunun sorumlusu kim olacak. Şikayetvar platformunda konu açtım desteklerinizi rica ediyorum.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Maalesef oldukça rahatlar bu konuda. Bir patlama olsa bunun sorumlusu kim olacak. Şikayetvar platformunda konu açtım desteklerinizi rica ediyorum.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
mustafa bey o cihazın paşa paşa gazını boşaltıp iyice vakumlayıp tekrar gazını doldurucaklar ama gönül ister ki dış ünite değişimi yapılsın.

mustafa bey o cihazın paşa paşa gazını boşaltıp iyice vakumlayıp tekrar gazını doldurucaklar ama gönül ister ki dış ünite değişimi yapılsın.
Umarım bizi şaşırtıp değişim yaparlar. Bakalım sonuç ne olacak. Elbette ki tüketici haklarına başvuru yaptım. Gönül ister ki tüketici hakları karar almadan önce çözüm bulunsun.

Umarım bizi şaşırtıp değişim yaparlar. Bakalım sonuç ne olacak. Elbette ki tüketici haklarına başvuru yaptım. Gönül ister ki tüketici hakları karar almadan önce çözüm bulunsun.
Değişime sıcak bakmazlar çok sağlam bastırmanız lazım ki o zaman geri vites bir ihtimal yaparlar.

Tüketici hakem heyetine kalırsa değişim kararı çıkar.

Merhaba tekrar bir sorum daha olacak size göre dış ünite değişimi yeterli mi aynı zamanda iç ünitenin de değişmesi gerekir mi?

Geri
Üst Alt