Arçelik Ekolojik 12 BTU sıcak üflemiyor acil yardım

X Çevrimdışı

xrockx5x

Yeni Üye
25 Ocak 2021
1
33
Merhaba, geçen hafta bir Arçelik ekolojik 12 BTU klima aldık ve montajı yapıldı klimayı 1 gün ısıtmada çok güzel kullandık sonraki gün sabah kalktığımda sıcaklık üflemiyor sürekli defrosta giriyordu. Servisi çağırdım dış ünite terse dönüyor kartı arızalanmış deyip değiştirdiler dış üniteyi.
Yeni dış ünite ile tekrar kullanmaya başladık ısıtması çok güzeldi gene 1 gün geçtikten sonra sabah baktığımda gücü düşmüş ve ılık bir hava veriyordu ne yaptım ettim kumanda üzerinden herhangi bir düzeltme yapamadım. Şu anda dış ünite terse dönüyor gene aynı sıkıntı var. Servisi tekrar çağırdım voltajdan kaynaklı olabilir ilkini değiştirdik ama şimdi kullanıcı hatası olarak rapor tutabiliriz dediler. Acaba başına bu arızaya benzer bir sıkıntı yaşayan var mı? Evdeki diğer elektronik aletler sıkıntısız çalışıyor.
 
A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
kullanıcı hatası ile ne alakası var voltajla ilgili olsa evdeki diğer cihazlardada sorun olması lazım.kabul etmeyin kullanıcı hatasını.hakkınızı arayın.
 
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
aaaa çok ayıp ama birkere bizden sonrası senden bilader hiç yakışmadı ver thh,ye şikayet yaz iade et mallarını zaman kaybetme ürün sorunlu ısıtma kaynaklı sıkıntı var fazla ısıtma amaçlı kullanıldığında arızaya düşüyor kartı ürün hatalı sorunlu ısıtmayı kaldılmıyor yeni kart taksalar yine aynı arızayı verecek büyük ihtimal malı ayıplı sorun çözmek yerine neden arıza veriyor yerine voltaj vs deyip işin içinden çıkacak uyanık servis bunlar çok oldu artık böyle adi aşağılık servis çalışanları hem müşteriyi mağdur ediyor hem üretici firmanın marka değerine zarar veriyor arçelik m.hizmetlerini ara servisten şikayetçi ol durumu anlat kullanıcı hatası olmadığını cihazı talimatlara uygun olarak kullandığını sorunun acilen çözülmesini istediğini ürünün değişimini istediğini ilet çözüm sağlanmaz ise yasal haklarını kullanacağını söyle bak gör o çakma servis nasıl abi yok şöyle yok böyle diyor :kiskis
 
hareketliperde Çevrimdışı

hareketliperde 

Süper Üye
17 Ara 2019
459
35
Üstteki arkadaşın dediği gibi 444 0 888 arayın durumu bildirin. servisi şikayet edin bakın neler oluyor. naif bir dil tavsiye etmiyorum az kızgın gibi olun hemen çözerler.
şikayet var a da yazın bu aradaa
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt