Dolabın tam modelini hatırlamıyorum ama bundanDolabın modeli nedir sensör termostat rezistans kart arızası çeşit çeşit arızası vardır dolapların.
soğutması nasıl alt üst iyi soğutuyor mu dolap modelini birde soğutması nasıl onları yazın.
Bilgisi olan ustalar yardımcı olur geçmiş olsun...
Kombi dolaplar 3 yıl garantisi oluyor ek garanti yaptırdınız mı servisi arayın gelip baksınlar.Dolabın tam modelini hatırlamıyorum ama bundan
Arçelik 574560 EB A++ 560 Lt Çift Kapılı Buzdolabı
560lt 3 senelik dolap soğutmada sorun yok dondurucu da alt kısımda yeterli dereceyi ölçme şansım olmadı
Çağrı merkezi ile görüştüm .Buzdolabı paylaştığım modelmiş Ağustos ayına kadar daha garantisi varmışKombi dolaplar 3 yıl garantisi oluyor ek garanti yaptırdınız mı servisi arayın gelip baksınlar.
Servis gelip baksın garantisi varsa iyi olur yoksa biraz para sıkışmış demek .
Çağrı merkezi ile görüştüm .Buzdolabı paylaştığım modelmiş Ağustos ayına kadar daha garantisi varmış
Temizlikte açık kaldığı için 48 saat belirtilen soğukluğa ulaşana kadar çalışacak diye bilgi verildi .bu akşam da durmazsa servisten randevu alırım
Güzel haber garantisi varsa sıkıntı yok sorun devam ederse servis çağırırsınız olur biter..Dolabın sürekli çalışması normal mi önceden de 15 dakikada bir 5 dakika kadar çalışıp duruyordu.
Bide -18 8 derecede ayarlı olması iyi mi ?
Peki çalışma şekli normal mi?Güzel haber garantisi varsa sıkıntı yok sorun devam ederse servis çağırırsınız olur biter..
Dolap ihtiyaca dur kalk yapar soğutmasında sorun yoksa normal durum .Peki çalışma şekli normal mi?
ÇALIŞIYAORKEN
22:47 durdu 23:03 başladı
23:16 durdu 23:53 başladı
15 dakika çalışacak bu süre zarfında kapısını açma falan olmadı
Önerilen -18 4 tür.Dolabın sürekli çalışması normal mi önceden de 15 dakikada bir 5 dakika kadar çalışıp duruyordu.
Bide -18 8 derecede ayarlı olması iyi mi ?
Soğutma da sorun yok daha öncede çağırmıştım normal demişti servis.Dolap ihtiyaca dur kalk yapar soğutmasında sorun yoksa normal durum .
Dolaptan dolaba değişir dur kalk süresi kullanıcı sizsiniz sorun olarak gördüğünüz birşey varsa.
Servis çağırın garantisi az kalmış eğer sorun varsa garantisi bitmeden baktırın..
Yeni dolapların motorları da farklı çalışma şekilleri benzer olsa da çalışma süreleri farklılık gösteriyor.Soğutma da sorun yok daha öncede çağırmıştım normal demişti servis.
Çalışma şeklinin bu şekilde olduğunu söyledi
katılmıyorum servisler bir işin içinden çıkamayınca bu modeller böyle çalışıyor diyor.klasik servisçi yalanı.Yeni dolapların motorları da farklı çalışma şekilleri benzer olsa da çalışma süreleri farklılık gösteriyor.
Servis öyle olduğunu söylediyse öyledir sorun yoktur geçmiş olsun sorunda çözülmüş ..