Arçelik buzdolabı 2585cei

G Çevrimdışı

gokkay

Yeni Üye
3 Ocak 2026
4
39
Merhaba,
Bulunduğumuz sitede 4 kat aşağı buzdolabımızı asansörle taşıdık. Hiç yatırmadan.
Daha sonra prize taktığımda ekran çalışmadı fakat buzdolabının içinde ışıklar yanıyordu.
Servis çağırdım, anakart değişecek dedi.
Bende anakartı kendim alıp değiştirdim.
Şuan dolap çok iyi soğutuyor fakat ekranda kilit işareti var ve çıkan sayılar çok mantıksız.
Kullanım kılavuzunda ki kilit kaldırma işlemlerini yapmama rağmen olmuyor.
Bilgisi olan var mı acaba?

1000144176.jpg
1000143931.jpg

G Çevrimdışı

gokkay

Yeni Üye
3 Ocak 2026
4
39
Selamlar bağlantıların yanlış olması mümkün değil çünkü hepsinin soketi farklı
Reset nasıl atılıyor bilmiyorum, kullanma kılavuzunda ki Tus kombinasyonları doğru değil çünkü

Xentios Çevrimdışı

Xentios

Aktif Üye
7 Eyl 2025
54
45
Uğraşırsanız yanlış takmak mümkün ve umarım öyledir çünkü resette düzeltmezse ya kartın modeli yanlıştır yada gelen kart bozuk demektir.

Burada bir reset videosu atmıştım ama modelden modele değişiyor ve bu şekilde iken reset atabilir misiniz bilmiyorum, zaten resetin işe yarayacağına dair çok bir umudum yok.

B Çevrimdışı

BENSALM

Aktif Üye
21 Eki 2021
53
55
Biraz gec gordum ust kapinin kose mentesesinde kapakli bi bolum var onu acin bir soket var onu cikarip 5 saniye sonra takın bendede oldu bende ısik hic sonmedi veya buzdolabi calisiyor ama isik yoktu ekranda deneyin soketnde tam oturmadiginda sorun olabiliyor

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,986
Ekrandaki ısı bilgisi sanki F cinsinden gösteriyor gibi B BENSALM, dediğini uygulayın hala devam ediyorsa büyük ihtimal kart uymamıştır.

Xentios Çevrimdışı

Xentios

Aktif Üye
7 Eyl 2025
54
45
Dolap içi sıcaklığı göstermiyorsa F olamaz. Değerler -13 C ve 22 C.
Ama reset atarken de buna benzer sayılar gösterebiliyor. O sayılar dolap içi sıcaklığımı bilmiyorum.

G Çevrimdışı

gokkay

Yeni Üye
3 Ocak 2026
4
39
Merhaba, sol menteşenin üstünü açarak soketi çıkarıp taktım dediğiniz gibi fakat değişen birşey olmadı. Yeni bir kart alıp deneyeceğim. Ya da aldığım yere durumu anlatmaya çalışacağım.

1000145220.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,986
Merhaba, sol menteşenin üstünü açarak soketi çıkarıp taktım dediğiniz gibi fakat değişen birşey olmadı. Yeni bir kart alıp deneyeceğim. Ya da aldığım yere durumu anlatmaya çalışacağım.

1000145220.jpg
aldığın kartın versiyonları olabilir v1, v2, v3 şeklinde aldığın yere orijinal kartı da götürerek danış.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt