Arçelik A65L 8900 5A Diamond 4K hakkinda

A Çevrimdışı

ariaven

Yeni Üye
30 Nis 2020
5
43
Bu tv hakkinda dusunceleriniz nedir?
yaklasik 4800-4999 arasi fiyatlarda.

pek incelemesi yok internette. hangi panel kullanilmis, fiyat performans acisindan gorusunuz nedir?
4500-5000 fiyat araliginda 65 ekran bakiyorum. Vestel 65U9500 var ama forumda artisi kadar eksisi konusulmus.
Arcelik icin durum nedir?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
o paraya 65 varmı??
varsa da yerli montaj bir şeylere bak
daha olmadı ebatı 55 lere çek!

Arçelik Grubundan/Grundig var daha iyisi GCU9800 veya GCU8900 ama fiyatlarını
şu anda tam bilemiyorum

A Çevrimdışı

ariaven

Yeni Üye
30 Nis 2020
5
43
o paraya 65 varmı??
varsa da yerli montaj bir şeylere bak
daha olmadı ebatı 55 lere çek!

Arçelik Grubundan/Grundig var daha iyisi GCU9800 veya GCU8900 ama fiyatlarını
şu anda tam bilemiyorum

ebati 55lere cekersem secenekler cok tabi ki. ben 65 icin arcelik 8900 serisini merak ettim.
grundig gcu8900 veya gcu9800 ne gibi farklari var 8900a gore?

A Çevrimdışı

ariaven

Yeni Üye
30 Nis 2020
5
43
birisi en üst model(bunlar IPS dir) diğeri bir altı seri

tesekkur ederim. peki beko arcelik grundig arasinda fark var mi? arcelik 65L 8900 serisine beko grundig muadili seriler nelerdir? internette baktim ama bulamadim.
hangi panel kullaniliyor?
siz sanirim arcelik grubu konusunda oldukca uzmansiniz. ben forumda yeni sayilirim. umarim yardimci olursunuz. bu serilerin incelemelerini bulamadim.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
ana TV tavsiye başlığın da bir dolu msg larım vardır,bence oraya bir geç oradan bunları inceleme derim

aman aman tavsiye edeceğim bir marka değildir(sebeblerinin bir çoğunu da o başlıkta anlattım)
daha doğrusu "korkuyorum":hmm

o msg ları incelersen Arçelik hk.bilgi edinebilirsin,aslında güzel TV ler yapıyor bu Grup
Beko/Arçelik/Grundig markaları kafanı karıştırmasın,hepsi aynı bunların sadece seri/model
noları değişik yani "marketing" yersen olayı!

Ben bir tek direk tavsiye edeceğim serisi 2019 model olan GCU9800 (55/65 var sadece)ancak bu seri
kaldımı bittimi orasını bilmiyorum,zira 2020 leri çıkacaktı,ancak süreç içinde malum sebebler yüzünden sanırım
epeyi gecikti! bende bu en üst serinin bir artı 2018 modelini kullanıyorum,ancak heriflerin Tv lerinin bazı özellikleri
v.s oldukça değişik ve çoğu insana pek uymuyor!

Sen dediğim başlığa takıl oradan aradığını bulursun Grundig veya Arçelik v.s için,markalara kafanı takma
ya bütçeni arttır ve Sony/Samsung lara bak,ya da yerli montaj Vestel lere de bakabilirsin,baktın kafan
karıştı o zaman ebatı düşür!

Geri
Üst Alt