Deneyeceğim, sağ olun. Hangi parçada sorun olduğu çıkacak yazınızla.Bana göre %90 beyinden veya oradan pompa motoruna gelen kablolardan.bunları ölçmeden çıkmaz ortaya,
Önce makinanın fişini çek !
Ölçü aletinin düdük kısmına al (basitçe yazdım) ve beyinden pompaya giden kabloları tek tek birbirini ölç bakalım,alet ötecek mi,ötmezse kablolardan biri sıkıntılıdır.Diyelim öttü,kablolar sağlam,o zaman pompa motorunun 220v papuçlarını sök,dışardan 220v kablo bağla(motoru sökmeden) ,makinanın kapağını açıp içine su doldur bir yere kadar,kapağı kapat ve sonradan pompaya taktığın 220v kablosunun fişini prize sok çalıştır,bak bakalım su zınk diye boşalıyor mu yoksa damla damla mı boşalıyor, zınk diye boşalıyorsa (basitçe yazdım) ,kesin beyindir,damla damla boşalıyorsa (yine basitçe yazdım) o zaman tamburdan pompaya gelen boruda tıkanıklık var ve beyinde zaman saati olduğundan (tekrar basitçe yazdım) boşalma tamamlanamıyordur.
Akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler. Kazanda su varken, pompa takılıyken harici 220 V vermek aklıma gelmemişti; siz yazınca doğru, nasıl düşünemedim dedim kendime
Teşekkür ederim, sağ olun.