Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır güzel bir tv arıyorum ancak tv arama konusu hepinizin malumu, eş bulmaktan daha zor kaliteli tv bulmak.Ailecek standart tv kullanıcısı değiliz, ağırlıkla büyük boyutlu dosyalardan kaliteli görüntüye sahip filmler izlemeyi seviyoruz.Netflix de sıklıkla kullanıyoruz ve aynı zamanda ps4 pro kullancısıyım.Uzun süre pahalı tvler araştırdım ancak o paraları haketmediklerine kanaat getirdim.2-3 yıl beni idare edecek 55 ya da 65inç boyutunda HDR-HDR10 hatta varsa HDR10+ ve Dolby Vision, WCG destekli bir tv arıyorum.Ado hocamla konuşmamızda ud9400'de olduğunu belirtti ancak bunu sağlayan anakartlı modellere ulaşmak çok zor.Bu nedenle bu istediklerimi verecek bir tv istiyorum.VA panel olursa daha iyi olur gibi düşünüyorum çünkü sürekli kaliteli görüntüye sahip içerikler izleyeceğim.
Bu bilgiler ışığında markasını umursamadan yani regal de olur awox da olur yeterki maddi açıdan çok üzmesin beni, marka takıntım yok, özelliklere ve görüntüye önem veriyorum, bana bir tv tavsiye ederseniz çok sevinirim.
Bu bilgiler ışığında markasını umursamadan yani regal de olur awox da olur yeterki maddi açıdan çok üzmesin beni, marka takıntım yok, özelliklere ve görüntüye önem veriyorum, bana bir tv tavsiye ederseniz çok sevinirim.