İlk aklıma gelen bu oldu zaten başka ihtimal yok gibi. Radyo anten bağlantısını kontrol edin, sorun düzelmezse iade edin.Anten bağlantısında bi problem olmasın ?
Sony jvc pioneer tabii orijinalini bulmalısınızAnten bağlantısı normal hocam problem yok.
Çin de üretilmeyen bildiğiniz ürün var mı
Ses ile alakalı problem yok hocam ses gayet güzel sadece FM performansı düşük.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Şöyle birşey kullanan var mı işe yarıyor mu.
Yurt dışında DVB-T2 yaygın sanırım
Günümüz dünyasında mümkün değildir diye tahmin ediyorum.Sony jvc pioneer tabii orijinalini bulmalısınız
Navitech diyelim o zaman.Günümüz dünyasında mümkün değildir diye tahmin ediyorum.
Bu bir anten kuvvetlendiricisidir ,bende var(köyde duruyor) ,taktım ama sonuç alamadım pek ,hoşuma gitmedi ,aynı ürün değil gerçi,ama bence devresi aynıdır.Bir foto arayayım bakayım bulursam link vereyim bendekinden.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Şöyle birşey kullanan var mı işe yarıyor mu.
köye gelsem ,bakardık mutlaka ,ama oralardan da iyi çekmiyor radyo(fm) ,bir-iki kanal var ancak ,bir de yunan radyolarıDenemek lazım müsait zamanda
O nasıl iş ya ?köye gelsem ,bakardık mutlaka ,ama oralardan da iyi çekmiyor radyo(fm) ,bir-iki kanal var ancak ,bir de yunan radyoları