Cvp: Araç Kliması Hakkında Bilmemiz Gerekenler
Çalışmasa bile şuan borunun için toz su yağmur giriyor o bile sıkıntılı sistem gitti yani komple temizlemek lazım önce ağzını kapatmalıyım
9köy' Alıntı:bozdem' Alıntı:Çekiyim atıyım resmini pek gözükmez ama denerim. 2000 model clio HB eşimde kullansın diye otomatik aldım ufak bir araba ama kız gibi maşallah çok uyuz bi adamdan aldım sırf uyuz olduğu için çok güzel bakmış arabaya
iyi olur denersen gerçekten. merakım şu o boru kırılınca kompresöre zarar vermezmi. malum bu araç kompresörleri normal split kompresörlerden daha pahalı.
uyzu adamdan arab almak şanstır =) keşe araca bakım konusunda herkes uyuz olsa. eh:
o araçta şuanki clio HB lardan daha sağlamdır. bizde 1.2 2011 var görüş tam sıfır arabada. senin arabanın kasası eski her yeri görmek mümkün bizde bakmıştık zamanında o modellere ama ben belimden dolay şöför mahline oturamıyorum.
hala reno 9 ları çok severim ve motoru en güzel gaza gelen çelik motorlardandır ama onlarada oturamıyorum. Mete Işıkara olmak zor durum :yuh:
Çalışmasa bile şuan borunun için toz su yağmur giriyor o bile sıkıntılı sistem gitti yani komple temizlemek lazım önce ağzını kapatmalıyım