teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Ben 3 harflilerden cama takılandan almıştım uzun zaman önce, hala kullanıyorum ama maalesef pili yok, ve içindeki şarj düzenleyici de yanık, kablo bağlantısı ile kullanıyorum,bir ara android oto teyp (gps'li) ve kamera alacaktım fiyatını görünce almadım, bir de aynaya takılan 10'' (idi sanırım) dokunmatik olan vardı,fiyatları uçunca o da kaldı.Fakat uyduruk da olsa iyi de olsa kamera çok iş görüyor, bunu bizzat canlı yaşadık hanımla,hep anlatırım ,bize yeşil yandığında gaz verdim, birden soldan bir araba,yan yana durduk ,bana laf söylemeye kalkmıştı bağıra bağıra (köye gidiyorduk),camı araladım ve "hasta mı taşıyorsun" dedim,yine laf söyleyip geri git geçeceğim deyince kontağı kapattım ve "bana yeşil yanıyordu,sana kırmızı,kamera var ve kaydediyor,konuşmaları da kaydediyor ,jandarmayı arayacağım onlar izlesin kim hatalı karar versinler iyi ki de bana vurmadın (arabama) yoksa full boyayı yaptırırdım sana " deyince (kahvenin önünde oluyor olay) adam vın geri gitmişti ( bir kaç gün sonra eve gelip özür dilemişti bizden ) Yani demem o ki ,kamera gerçekten çok iyi oluyor ,arabada mutlaka bulunmalı.Bazı kameralar gündüz güneşte kötü çekim yapıyor,mercek önüne maske takmak lazım, ben bunu da hanımın eski güneş gözlüğü camını keserek halletmiştim,bunu da bilgi olarak yazayım, gerçi şimdikiler daha iyidir mutlaka ama yine de akılda bulunsun