Araba anahtarı pili 1 günde bitiriyor

R Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
8 Ağu 2022
431
dogru olabilir bazen ustalara güvenmek gerekiyor, kristal de entegre değişimi de zor işler değil ama ustalık pahalı artık. Kartta nem sıvı teması gözükmüyor bence. entegre değiştiricekse elinde aynı karttan olması gerekiyor filan, elektronik tamircisine de göster bi istersen belki kristal değişebilir

bir usta 1000 tl istedi biri 800 tl bakalım araştırmaya devam ediyorum çok para vermek istemiyorum bakalım.

kristal ve entegre tam nerede işaretleyebilir misiniz

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
malesef hiç tecrübem yok başka bir tamirciye daha götürcem belki ucuza halledebilirim.

bir anahtarcıyla görüştüm içindeki kristalden dolayı vs sorunludur yapsakta sorun sonra yine çıkıyor diyor kartdaki çipi alıp başka bir karta aktarırsa 800 tl istedi
Kumandayı bir elektronikçiye götürün öncelikle resimde işaretlediğim smd kondansatörlerde kısa devre kontrolü yapsın kısa devre olanı söksün yerine uygun kondansatör varsa taksın her hangi eski bir ana karttan sökebilir yoksa hiç takmasa da olur. Eğer işaretlediklerimde sorun çıkmaz ise diğerlerini ölçsün kendi araç kumandam aynı sorunu yapıyordu. 1 Günde pil bitiyordu. Kendim hallettim.
3c240511f0189ab41.jpg

R Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
8 Ağu 2022
431
Kumandayı bir elektronikçiye götürün öncelikle resimde işaretlediğim smd kondansatörlerde kısa devre kontrolü yapsın kısa devre olanı söksün yerine uygun kondansatör varsa taksın her hangi eski bir ana karttan sökebilir yoksa hiç takmasa da olur. Eğer işaretlediklerimde sorun çıkmaz ise diğerlerini ölçsün kendi araç kumandam aynı sorunu yapıyordu. 1 Günde pil bitiyordu. Kendim hallettim.
3c240511f0189ab41.jpg
bunu deneyeceğim üstat inş. çözerim bana bir özel mesaj atabilir misiniz

Geri
Üst Alt