Detay yazmayacağım, ama önce kaçırdığım aracı yazayım ,ilanda "Toyota C-HR HYBRID" gördüm,önce kayın biraderimi aradım ,arabadan anlamadığım için "bu alınır mı" dedim, o da bana "yarın git bak" dedi, gittim baktım araba çarpık,sağ ön kapı içeri göçmüş ama arkaya kadar hasar var,telefon açtım ve anlattım ayrıca film çektim gönderdim,ben arabaya bakarken yanıma temsilci geldi ve bana "amca istersen bilgi vereyim" dedi, bende ver bakayım dedim,satış fiyatı 1.265.000 ama alacaksan 1250.000 servise girer sana sağlam teslim edilir ,araba 2024 model "dedi. Oğlumu aradım(Antalya'da çalışıyor) anlattım bana "dayıma sor baba" dedi.Sormadım çünkü içime sinmedi çarpık araba

Akşam K.biraderi aradım anlattım tekrar uzun yazmayayım bana kızdı ve "yarın git anlaş arabayı al" dedi, ertesi gün gittim ama satılmıştı maalesef(alana hayırlı olsun,1.8 hibrit)
Araba buydu sevgili gençler:
Tabii K.biraderden fırçayı yedim sayılır, fakat o gece saat 22 gibi başka bir toyota buldum ve K.B'ye whatsapptan mesaj attım,inanın beni gece 01 de aradı(görmemiş mesajımı önce) bana "senin adına yarın sabah ararım" dedi,aramış ayırmak için kapora istemişler (Toyota Edremit 2.ci el kuzen),ertesi gün kaporayı yatırdım, 2 adet bilet aldım doğru Edremit'e.Sevgili Bozkurt bizi garajdan özel aldırdı, sigortalar v.s hepsini yaptırdı,fazladan bir de süper ön kamera taktırdı(gerçekten süper),ve ne hadiyeler anlatamam, arabayı aldık(Toyota yaris hibrit 2021 üretim,2022 trafiğe çıkış)
Bunları yazmasam olmaz:
1- Biz depoyu doldurduk(30 lt),yola çıktık.ya arkadaş direksiyon bir sertleşti ,çok kötü ben sola çeviriyorum o sağa gibi sert.Sağa yanaştım dörtlüleri yaktım K.B " ne oldu" dedi,ben de "targıt bunu almakla hiç iyi yapmadım bu araba bozuk direksiyon çok kötü" dedim

,bana "yürü bakayım" dedi yürüdüm,bizimki direksiyonu tutuyor bana "gayet iyi neresi sert" dedi,lahavleeee biraz sürdüm gerçekten sert değil,(sevgili gençler trafik yok,neredeyse yol boş gibi daha Edremit'teyiz),neyse bayağı gittik ,otobana girdik direksiyon fena değil sertlik yok bir ara tekrar sertleşti (bu ara hızım 70 gibi karşımdaki ekranda EV yazıyor),tekrar sağa çektim ve bizimkine " bak burada EV yazıyor bundan olmasın" dedim,bana "hadi yürü yürü "dedi

yürüdüm,neden sonra fark ettim ki yoldaki beyaz çizgiyi geçince direksiyon sağa dönmeye çalışıyor(du) ,denemek için ben bilerek sol çizgiye geldim ama beni sağa çekiyor,sonra anladık ki şerit takip ediyormuş meğerse

2- Yakıt cimrisiymiş, öyle dedi K.B,100 km de 3.2 lt benzin yakmış, 200 km'de 4.7 lt yakmışız,bazı zamanlar elektrik motoru ile gitmişiz.
3- 2 gün sonra alışmak için uzun gece yolcuğuna çıktık hanımla,dönerken bazı evlerin önünden geçerken otomatik lamba yanıyor,bizim hanıma "bak adam evine otomatik lamba takmış ne güzel"dedim,hanım da bana "sen de köyde yapmıştın alo" dedi,evleri geçtik normal yolda sürüyorum birden direkteki lambalar sondü,bizim kısa farlar birden parladı,meğer farlar otomatikmiş,karanlığa girince uzunlar yanıyormuş,sonra anladım ki o evlerde sensürlü ışık yok bizim arabanın farları uzun ışığa geçiyormuş iyi mi

4- dün akpıları kiitledim kumanda ile,ama yanına geldim kapılar açık,lahavleeee ben kitliyorum ama elimi atıyorum kapılar açık,K.B aradım"targıt kapılar kitlenmiyor" dedim,şaşırdı her dediğini yaptım ama kapılar kitlenmiyor iyi mi, ne yaptı isem kapılar açık

tam o sırada yan komşum servisi bitirmiş eve geliyor "abi hayırdır" dedi,ona anlattım,baktı "evet kitlenmiyor" dedi "ver bana anahtarı" dedi,verdim,kapıları kitledi ve apartmanda içeri girdi,telefon edip "alo abi bak bakayım kilitli mi" dedi,baktım kilitli,arabanın yanına geldi "şimdi bak" dedi açık,meğer uzaktan kumanda arabanın yanında ise açık kalıyormuş,kitleyip gitmek gerekiyormuş

5- Devamı gelecek (oğlum geldi arabayı alıp gitti ,sağ salim ulaşmış aradı , çok memnunmuş)