Barış Bayraktar
Aktif Üye
- 23 Mar 2022
- 381
- 25
Merhaba, malzeme kalitesi biraz iyi ve ortalama fiyatta bir kulaklık istiyorum günlük kullanım için (mikrofon önemli). Elimde Sennheiser momentum 2 over ear Bluetooth kulaklık var ve son derece kaliteli bir kulaklık Bluetooth bir ürün için. Ancak bilgisayarımda Bluetooth mikrofon algılamama sorunu var ve ucuz telefonların içinden çıkan bir kulaklıkla idare ediyorum (bilgisayardaki bu sorun için her şeyi denedim olmuyor. Bilgisayarım 7 senelik). Velhasıl kelam, araştırmalarım sonucu Mpow Air SE modelini 500'e buldum ve mikrofonu fiyatına göre fazlasıyla iyi diyor okuduğum/izlediğim her inceleme ve bugün yine araştırmalarım sonucu AOC'un şu modelini gördüm:
İkinci sorum:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ve bu kulaklığın Air SE'nin "rebranded" hali olduğunu fark ettim (ikisi de HyperX Cloud Alpha kopyası). Asıl sorum şu: Aranızda bu kulaklığı kullanan var mı?İkinci sorum:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
, Pro ile aynı hatta onun kablolu versiyonu imiş. Fiyatı bana çok iyi geldi kalitesine göre. Momentum 2'm zaten kaliteli diye bu fiyatta bir şey düşünmüyordum ancak uzun ömürlü bir şey istiyorum, ne dersiniz bu konuda? GH200 çok çabuk bozulur mu? Kullanıcı tecrübelerinizi merak ediyorum.