vanosfer
Aktif Üye
- 17 Ocak 2019
- 293
DDR3 desteklemiyor anakart diye biliyorum.Sadece ddr3 128bit 2 GB ekran kartı imkan varsa 120GB SSD Başka birşey eklemene çıkarmana gerek yok![]()

DDR3 desteklemiyor anakart diye biliyorum.Sadece ddr3 128bit 2 GB ekran kartı imkan varsa 120GB SSD Başka birşey eklemene çıkarmana gerek yok![]()
Ram ddr3 desteklemez ama ekran kartında PCI slotu uyumlu destekliyor sıkıntı yok..DDR3 desteklemiyor anakart diye biliyorum.![]()
Bütçe olarak 500TL'ye ssd ve ekran kartı bulmak imkansız olacak sanırım.Teknik olarak %100 uyumlu destekliyor son kullanıcı olarak ddr2 denildiği ddr3 ekran kartı uyumsuz sanılıyor..
ddr 3 128bit 2gb Ekran kartı takabilirsin kart bordu geniş fanı büyük olsun daha performanslı sağlam oluyor..
örnek e.kartı görseli yüklüyorum bu tip al
![]()
ikisine birden bütçen yetmez ama hdd sağlamsa ikinci el bulabilirsen GT420 128 bit 2GB al ..Bütçe olarak 500TL'ye ssd ve ekran kartı bulmak imkansız olacak sanırım.
Marka modeller nelerdir? İşime yarayacak şekilde olanlar yani?
Şimdi eve gelebildim. Bir bakayım. Araştırayım. Yoğundum bakamadım uygun bir şeyler. Teşekkür ederim desteğiniz için. Yine aklınıza gelen olursa yazarsanız sevinirim.Bunu al rev.3 500 TL demiş pazarlıkla 400-450 gibi alırsın...
![]()
Şöyle bir ürün de denk geldi.Bunu al rev.3 500 TL demiş pazarlıkla 400-450 gibi alırsın...
![]()
Şimdi eve gelebildim. Bir bakayım. Araştırayım. Yoğundum bakamadım uygun bir şeyler. Teşekkür ederim desteğiniz için. Yine aklınıza gelen olursa yazarsanız sevinirim.
Anneler gününe kadar yetiştirmeye çalışacağım.
Şöyle bir ürün de denk geldi.
![]()
Şimdi eve gelebildim. Bir bakayım. Araştırayım. Yoğundum bakamadım uygun bir şeyler. Teşekkür ederim desteğiniz için. Yine aklınıza gelen olursa yazarsanız sevinirim.
![]()
![]()
Senin sitemden bir farkları yok aynı sorunları yaşarsın donanım olarak iyi değiller..Şimdi eve gelebildim. Bir bakayım. Araştırayım. Yoğundum bakamadım uygun bir şeyler. Teşekkür ederim desteğiniz için. Yine aklınıza gelen olursa yazarsanız sevinirim.
![]()
![]()
![]()
Bu kart için, power kutusunu kaçlık yapmalı? Çünkü ona da ihtiyaç olacak gibi?Bunu al rev.3 500 TL demiş pazarlıkla 400-450 gibi alırsın...
![]()
Extra güce ihtiyacın yok tak kullanBu kart için, power kutusunu kaçlık yapmalı? Çünkü ona da ihtiyaç olacak gibi?
Teşekkür ederim.Extra güce ihtiyacın yok tak kullan![]()
Annen içinse ekran kartı yükseltmen yeterli blackops 2 bile oynar mevcut sistemle..Teşekkür ederim.
Hani uygun bir şey olsa, ddr3 anakart, ram vs sistem yükseltme yapayım desem, bazı parçaları satıp, bütçeyi Bin TL yapsam ona göre DDR3 alsam yine kurtarmayacak gibi. Bakalım.
Konuda bahsettiğim gibi, annem için istiyorum. Uzun süredir oynamıyor oyun. Geçenlerde konusu geçince, dedim kendime, anneler gününe yetiştireyim.Annen içinse ekran kartı yükseltmen yeterli blackops 2 bile oynar mevcut sistemle..
ddr3 iyide onunda masrafı var ana kartı işlemcisi ne mesela bunları bilmiyoruz ..