Hocam özellikle son birkaç aydır bu konuda mızmızlandığımı hissediyorum ancak halen mücadeleye devam ediyorum. Özellikle İlçe Hakem Heyetlerinin kapatılma kararı sonrası bilinen tüm sosyal mecralarda örtülü veya açıktan istediğim desteğe dahi bu kadar umursanmaz bir tavır takınılması sonrası ''Derneği de mi kapatsak?'' demedim değil. İnanın halen de düşünüyorum.
Ben kendimi kurtaracak düzeyde ve hatta çok daha ileri düzeyde hukuki ve teknik bilgiye zaten sahibim. Verdiğim mücadele ve istediğim destek kendim için değildi ki? Bunu ilk defa da yaşamıyoruz. Burada duyarı küçük bir kesimiz o da toplasanız 200-300 kişi ya var ya yokuz. Ne zaman destek istesem bu duyarlı kesimden destek var, geri kalanı sadece klimayı alıp kaçayım derdinde. Yahu ben bu kadar bilgiye zaten sahipsem, benim de bir desteğe zaten ihtiyacım yok ise, istediğim destek HALK İÇİN olmasına rağmen Halkın kendisi umursamıyorsa ben neden kendimi paralayayım ki?
Şu noktada ''Yolumuzdan kesinlikle dönmeyiz'' demiyorum ancak yan yollar da açmak gerektiğine iyice kanaat getirdim.
İki göğüs gösterip elinde tuttuğu kendisi ile alakasız ürün için ''Bunu alın canlarım'' diyenlerin milyonları götürdüğü güzel Ülkemde biz halen ''Halk için'' naraları atıyorsak ve halen çulsuzsak o zaman ben de suçlayacak birilerini aramaya başlayayım. Korkum şu ki ben de suçlu olarak kendimi bulacağım gibi
Zannediyorum ki 2023 benim ve fikirlerim için de farklı bir yıl olacak.
Halk için bıraktığım ticaret hayatıma, Halkın tavrı nedeniyle yeniden dönmekte neden sakınca göreyim ki o halde?