Aslında aynı olmuyor hocam , IpTv ücretli ama internetten her hangi bir yerden bedavada izleniyor ? o ayrımı yapabilmek adına ayırdım 2 seçeneği ?IPTV ve internet aynı seçenek sayılır aslında.
Vallahi o maç neydi öyle yaa , Cüneyt Çakır'ın kariyerini yerle bir eden maç olarak tarihe geçecek bence ?Oyumu kulladım. Son izlediğim derbiyi ( bjk - fb maçı ) keşke izlemez olsaydım. Ülkede iddia ve türev oyunları kalkmadığı sürece bi cacık olayacağı kanaatindeyim. Cüneyt çakır denen şahıs yurt dışında kahraman ülkesinde figüranlık yapan birisi. Fenerbahçe nin iyi olduğu Beşiktaş ın çok kötü oynadığı bir maçta konuşulan hep hakem hataları oldu. VAR diye bir sistem geldi. Görebilene aşk olsun ??
Anlayamadım bende. Amaç neydi????Vallahi o maç neydi öyle yaa , Cüneyt Çakır'ın kariyerini yerle bir eden maç olarak tarihe geçecek bence ?
Tüm maçlar olsa daha keyifli olurdu ama Digiturk üyeliği çok pahalı bence , fiyatlarını Türkiye gerçeklerine göre belirleseler kimse IpTv tarzı mecralara başvurmaz diye düşünüyorum.Sanirim sadece ben digitürkten izliyorum.
yIllik taraftar paketi aldim
Keşke beinconnect den izleseydim
tüm maclar olsa iyi olurdu.
bende zamanında çok iptvden izledim.ama hep donma takılma birde 2 dk geriden yayınlar yapma gibi sorunlar olunca artık mecburen bu sene digitürk almaya karar verdimTüm maçlar olsa daha keyifli olurdu ama Digiturk üyeliği çok pahalı bence , fiyatlarını Türkiye gerçeklerine göre belirleseler kimse IpTv tarzı mecralara başvurmaz diye düşünüyorum.