Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,450
sizdeki fırının görselini atarmısıniz.Yeni 2 yıllık bekoda almıştım. Ne bileyim ankestra fırın ayrı olur sanıyordum. Her iki fırında aynı görevi görüyor galiba
sizdeki fırının görselini atarmısıniz.Yeni 2 yıllık bekoda almıştım. Ne bileyim ankestra fırın ayrı olur sanıyordum. Her iki fırında aynı görevi görüyor galiba
Direk linki atayımsizdeki fırının görselini atarmısıniz.
Bu ürün set üstü mini fırın ankastre fırınlar daha büyük olur.
Sizce gerek var mı ankestra fırın. Linkini atığım fırın yeni daha severek kullanıyoruzBu ürün set üstü mini fırın ankastre fırınlar daha büyük olur.
Size yetiyorsa almayın fakat sizdeki fırın ankastredeki yerine olmaz.Sizce gerek var mı ankestra fırın. Linkini atığım fırın yeni daha severek kullanıyoruz
Aynen hanımda orası boş gibi kalır diyor sığmıyor orayaSize yetiyorsa almayın fakat sizdeki fırın ankastredeki yerine olmaz.
mini fırın bizde de var. Ağır kokulu yemekleri balkonda mini fırında pişiriyoruz onun haricinde başka bir işimize yaramıyor.Aynen hanımda orası boş gibi kalır diyor sığmıyor oraya
Genel olarak ankestra fırın mi kullanıyorsunuzmini fırın bizde de var. Ağır kokulu yemekleri balkonda mini fırında pişiriyoruz onun haricinde başka bir işimize yaramıyor.
%90 ankastre kullanıyoruz.Genel olarak ankestra fırın mi kullanıyorsunuz