M
Mustafa77k
Aktif Üye
- 13 Eki 2022
- 71
Selam bütçemiz 20-25 bin set arıyorum beyaz renk marka önemli değil.
Çok çeşit var önereceğiniz set halinde var mıSilverline urunlerine bakabilirsiniz ,4 senedir kullaniyoruz memnunuz .
4 gözlü olsa yeterli. Wok gerek yok. Baca yokDamlubaz için bacanız var mı.?
Ocak gözlerinin birisi wok gözlü olsun.
hangi şehirde ikamet ediyorsunuz bazı markaların küçük şehirlerde servisi bulunmuyor boşa düşmeyin modeli belirledikten sonra servis ağını kontrol edin.4 gözlü olsa yeterli. Wok gerek yok. Baca yok
Çoğu marka var sizin saydıklarınız ve simenes beko arçelik vs vshangi şehirde ikamet ediyorsunuz bazı markaların küçük şehirlerde servisi bulunmuyor boşa düşmeyin modeli belirledikten sonra servis ağını kontrol edin.
Simfer, Silverline, Kumtel, İtimat, Süsler, Emin Çelik
Sİmfer ben bilerek simenes üretim yapıyorsimfer üretici markalardan biridir. Birçok markaya fason üretim yapar. Simfer 1. sıraya yazın
Arçelik düzgün modelleri de sizin bütçeyi geçiyor.Sİmfer ben bilerek simenes üretim yapıyor
Silverline arçelik beko.
Ama silverline o kadar kaliteli değil gibi arçeik beko daha iyi
Evimde normal fırın var acaba set fırını almasam mıArçelik düzgün modelleri de sizin bütçeyi geçiyor.
Fırından memnunsanız yenisinin almaya ne gerek var.?Evimde normal fırın var acaba set fırını almasam mı
Ocak ve davlumbaz alsam sadece
Yeni 2 yıllık bekoda almıştım. Ne bileyim ankestra fırın ayrı olur sanıyordum. Her iki fırında aynı görevi görüyor galibaFırından memnunsanız yenisinin almaya ne gerek var.?