Bosch marka serisini/numarasını bilmediğim ankastre fırın,ocak ve aspiratörüm var. Bosch'u önermiyorum. Bence Türkiye üretimi olanlar Arçelik 'dende kötü ve yedek parçalarıda daha pahalı.
Zamanında almaya düşünürken ocağın cam olmasının kötü olduğunu okuduğumu hatırlıyorum. Çatlama, kırılma/parçalanma durumundan şikayet eden yorumlar okumuştum.
Fırında ise dijital ya da manuel saati olmalı. Ankastre fırın almak yerine büyük bir mini fırın almaniz daha iyi olur. Çünkü fırının genişliği yerine (tepsi genişliği yerine) yüksekliği nedeniyle hacmi büyük ve pişmesi daha uzun sürüyor. Ayrıca Yaz/Kış olmasına göre evin içinin isinmamasi icin ve Balık yaparken koku sebebiyle balkona koyup çalıştırma kolaylığı oluyor. Aşağıya ninemin benzerini kullandığı Arçelik mini fırın önerimi koyuyorum.
Ankastre set şeklinde bakmak yerine ayrı ayrı da alabilirsiniz. Baktığım kadarıyla daha uygun olmakta iyi markalarda.
Aşağıdaki alım önerilerim var.
Satıcısı Hepsiburada'nin kendisi. Altus olanları Arçelik üretimi olması artısı.Kumtel olan ise cam ocak olması ve markanın kendisi nedeniyle negatif özellikleri ama 1 set iyi marka yerine neredeyse 2 set alabilecek fiyat avantajı var. Düşünülebilir. Hayırlı olsun şimdiden.