Ankastre Set Tavsiye

R Çevrimdışı

Re-Cordis

Yeni Üye
12 Eyl 2021
1
27
Merhaba ,

Yeni mutfak için aileme ankastre set almak istiyorum 1-2 haftadır araştırıyorum.

Siemens

Siemens Siyah Premium Ankastre Set ( HB534FER0T + LC65KA670T + EO6C6PB11O )​

bunu çokca gördüm form sitelerin de sizin bir tavsiyeniz var mıdır bütçe 8bin TL kadar.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,807
Arkadaşlar 3'lü ankastre tavsiyesine ihtiyacım var.
bütçe 6000tl civarı.

kullanıp memnun olduğunuz modelleri yazarsanız sevinirim.

S Çevrimdışı

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
131
Arkadaşlar 3'lü ankastre tavsiyesine ihtiyacım var.
bütçe 6000tl civarı.

kullanıp memnun olduğunuz modelleri yazarsanız sevinirim.
Bosch marka serisini/numarasını bilmediğim ankastre fırın,ocak ve aspiratörüm var. Bosch'u önermiyorum. Bence Türkiye üretimi olanlar Arçelik 'dende kötü ve yedek parçalarıda daha pahalı.

Zamanında almaya düşünürken ocağın cam olmasının kötü olduğunu okuduğumu hatırlıyorum. Çatlama, kırılma/parçalanma durumundan şikayet eden yorumlar okumuştum.

Fırında ise dijital ya da manuel saati olmalı. Ankastre fırın almak yerine büyük bir mini fırın almaniz daha iyi olur. Çünkü fırının genişliği yerine (tepsi genişliği yerine) yüksekliği nedeniyle hacmi büyük ve pişmesi daha uzun sürüyor. Ayrıca Yaz/Kış olmasına göre evin içinin isinmamasi icin ve Balık yaparken koku sebebiyle balkona koyup çalıştırma kolaylığı oluyor. Aşağıya ninemin benzerini kullandığı Arçelik mini fırın önerimi koyuyorum.

Ankastre set şeklinde bakmak yerine ayrı ayrı da alabilirsiniz. Baktığım kadarıyla daha uygun olmakta iyi markalarda.

Aşağıdaki alım önerilerim var.
Satıcısı Hepsiburada'nin kendisi. Altus olanları Arçelik üretimi olması artısı.Kumtel olan ise cam ocak olması ve markanın kendisi nedeniyle negatif özellikleri ama 1 set iyi marka yerine neredeyse 2 set alabilecek fiyat avantajı var. Düşünülebilir. Hayırlı olsun şimdiden.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,807
Bosch marka serisini/numarasını bilmediğim ankastre fırın,ocak ve aspiratörüm var. Bosch'u önermiyorum. Bence Türkiye üretimi olanlar Arçelik 'dende kötü ve yedek parçalarıda daha pahalı.

Zamanında almaya düşünürken ocağın cam olmasının kötü olduğunu okuduğumu hatırlıyorum. Çatlama, kırılma/parçalanma durumundan şikayet eden yorumlar okumuştum.

Fırında ise dijital ya da manuel saati olmalı. Ankastre fırın almak yerine büyük bir mini fırın almaniz daha iyi olur. Çünkü fırının genişliği yerine (tepsi genişliği yerine) yüksekliği nedeniyle hacmi büyük ve pişmesi daha uzun sürüyor. Ayrıca Yaz/Kış olmasına göre evin içinin isinmamasi icin ve Balık yaparken koku sebebiyle balkona koyup çalıştırma kolaylığı oluyor. Aşağıya ninemin benzerini kullandığı Arçelik mini fırın önerimi koyuyorum.

Ankastre set şeklinde bakmak yerine ayrı ayrı da alabilirsiniz. Baktığım kadarıyla daha uygun olmakta iyi markalarda.

Aşağıdaki alım önerilerim var.
Satıcısı Hepsiburada'nin kendisi. Altus olanları Arçelik üretimi olması artısı.Kumtel olan ise cam ocak olması ve markanın kendisi nedeniyle negatif özellikleri ama 1 set iyi marka yerine neredeyse 2 set alabilecek fiyat avantajı var. Düşünülebilir. Hayırlı olsun şimdiden.

teşekkür ederim ürünleri inceleyeceğim.

S Çevrimdışı

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
131
Sota Sota
Bim'de uygulamaya özel Kumtel set mevcut.

Şok 'a da Alpina marka set 25 Haziran 'da gelmiş.

Screenshot_2022-06-28-22-05-03.png

Ayrıca 2 Temmuzda Alpina marka aspiratör ve Hoover marka set gelecekmiş.

Screenshot_2022-06-28-22-09-23.png

Screenshot_2022-06-28-22-09-41.png

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
131
Ankastre için görseldeki kumtel serisi tercih edildi.

Screenshot_20220701-201025_Hepsiburada.jpg
Hayırlı Olsun. :mutlu

Ama aklıma takılan bir şey var. Daha sonra bakacak arkadaşlar yardımcı olabilir. Altta linkini verdiğim Kumtel set almış olduğunuzun aynı modeli ve antrasit (gri) renklisi. Satıcı Hepsiburada, Fiyatı da şu an için 3499 TL . Daha uygun gözüktü.

Kurulum sonrası ve uzun dönem yorumlarınızı da beklerim.

Hayırlı olsun yeniden.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,807
Hayırlı Olsun. :mutlu

Ama aklıma takılan bir şey var. Daha sonra bakacak arkadaşlar yardımcı olabilir. Altta linkini verdiğim Kumtel set almış olduğunuzun aynı modeli ve antrasit (gri) renklisi. Satıcı Hepsiburada, Fiyatı da şu an için 3499 TL . Daha uygun gözüktü.

Kurulum sonrası ve uzun dönem yorumlarınızı da beklerim.

Hayırlı olsun yeniden.
aynen gri renk daha ucuzdu lakin seti başkasına aldım :tara

Geri
Üst Alt