ilgilenenlere tesekkürler
makinanin ön tarafinda yerde biraz su gördüm ve bunun makinadan geldigini düsündüm o yüzden makinayi biraz öne cekip arkasina altina filan bir bakayim diyordum makinayi öne cekmek istememin sebebi buydu.
daha sonra düsününce hatirladim ama yinede emin degilim sanirim bu ankastre mutfagi kuran eleman alt dolaplari ve makinayi yerine yerlestirdi yüksekliklerini ayarladi en son mutfak tezgahini üzerine koydu o yüzden ne alttan ne üstten pay yok tam sifirlamis eleman
yer fayans oldugu icin ön kapagi acip ic kisimlarindan tutarak cekersem öne gelir dedim ama evdeki hesap carsiya uymadi yerinden kimildami bile namissiz yani @
P
paşapaşa senin dedigin yöntemi ilk bende düsündüm denedim ama malesef olmadi.
Sota nin dedigi cekme aparati makinayi ilk yerine koyarken kullanildsaydi is görürdü ama mevcut durumda bir ise yaramaz
Puzik ve
slowfood un dedigi baglanti yerleri mevcut degildir cünkü camasir makinasi ankastre sete dahil degildi ben onu ayri aldim sadece tezgah alti dolaplarinda tasarim asamasinda verdigim ölcülere göre makina icin bir bosluk birakildi.
son olarak makinayi cekmeye simdilik gerek kalmadi cünkü daha sonra o islaklik gitti lavobada birsey yikarken yere su döktümde onu mu farketmedim tam anlayamadim daha sonra 2 defa makinayi actim ama bir sorun olmadi.
gercekten bu makina ariza cikarirsa nasil disari cekerim bilmiyorum sanirim tezgahi komple sökmek gerekecek