Ne alakaymış yaw.Bende bana gelen servise sormuştum hatta punç uçta hazırlamıştım.Servisin dediği aynen şu bunların dışı arkası zaten hiç ısınmaz etrafında yalıtım malzemeleri var.Delsenizde fayda zarar etmez ancak gerek yok demişti.Gerçekten de dışarıda epey çalıştırdık hiç ısınmamıştı.O zaman samsung servisinin bana bunun altına hatta iki yanına delik açmalısınız yoksa bu yüzden kapanıyor demesi boş, hatta saati bile yanlış çalışıyor eskiden geri kalıyordu değiştirdiler şimdi de ileri gidiyor o da ondan diyorlar (ısıdan kaynaklıymış)...
Kapanan ve saati önce geri ( beyni nasıl beyinse sonra ileri giden arkadaş ve klasik montaj yeri
Burdan sonuç Samsung'a tüketici mehkemesi yolu gözüktüNe alakaymış yaw.Bende bana gelen servise sormuştum hatta punç uçta hazırlamıştım.Servisin dediği aynen şu bunların dışı arkası zaten hiç ısınmaz etrafında yalıtım malzemeleri var.Delsenizde fayda zarar etmez ancak gerek yok demişti.Gerçekten de dışarıda epey çalıştırdık hiç ısınmamıştı.
hatta şöyleki hemen arkasında priz var müteahhit sağolsun .Dedim erimez mi yok abi dediler 6 senedir de hi bir şey olmadı.
Fırından gelen nem, dokunmatik panele etki ediyor olabilir.Çok teşekür ederim yorum ve bilgileriniz için
Çok sağolun
Müteahhit ile alakalı sorun yok standart tır bu ? he 2 piriz yerine 1 tane bırakan oluyor o zaman suçlu ?Ne alakaymış yaw.Bende bana gelen servise sormuştum hatta punç uçta hazırlamıştım.Servisin dediği aynen şu bunların dışı arkası zaten hiç ısınmaz etrafında yalıtım malzemeleri var.Delsenizde fayda zarar etmez ancak gerek yok demişti.Gerçekten de dışarıda epey çalıştırdık hiç ısınmamıştı.
hatta şöyleki hemen arkasında priz var müteahhit sağolsun .Dedim erimez mi yok abi dediler 6 senedir de hi bir şey olmadı.
Müteahhit ile alakalı sorun yok standart tır bu ? he 2 piriz yerine 1 tane bırakan oluyor o zaman suçlu
Ne olursa olsun hocam bencr güvenceli değil.Evet zaten az koymuşlar ki ben çamaşır makinesini banyoya aldırdım.Dolaplar yapılırken istemedim çamaşır makinesi yeri.Buna rağmen alt tarafa 2 priz koyulmuş, ee ankastre ocağa priz olmayınca bende yan çekmece içersine kalın ttr kablo ile 3 lü priz çektim , en azından acil müdahale gerekirse çekmeceyi çıkartır anında sökerim diye düşündüm ,hemde ocağın fişini bağladım.Müteahhit ile alakalı sorun yok standart tır bu ? he 2 piriz yerine 1 tane bırakan oluyor o zaman suçlu ?
Üstad lar daha iyi bilir ancak buzdolabı ve bunun gibi ürünlerde elektronik kart kutu içerisinde koruma da diye biliyorum.Fırından gelen nem, dokunmatik panele etki ediyor olabilir.
Dokunmatik panel vücuttan gelen elektrik akımı ile çalışıyor.Üstad lar daha iyi bilir ancak buzdolabı ve bunun gibi ürünlerde elektronik kart kutu içerisinde koruma da diye biliyorum.
Biraz size acil seneryolardan bahsedelim, bu konularda muhakak eşinize bilgi verin öncelik olarak sigorta kapatması, su vanası, doğalgaz vanası kapatmayı öğretin, acil durumlarda elektirik kaçağı, piriz yanması, su patlaması gibi durumlarda öncelik vanaları kapatmayı biliclendirelim. Allah korusun elektirik kaçağı durumunda yada piriz yanması durumunda kendine zarar verebilir. Önemli bir konu.
Ne olursa olsun hocam bencr güvenceli değil.Evet zaten az koymuşlar ki ben çamaşır makinesini banyoya aldırdım.Dolaplar yapılırken istemedim çamaşır makinesi yeri.Buna rağmen alt tarafa 2 priz koyulmuş, ee ankastre ocağa priz olmayınca bende yan çekmece içersine kalın ttr kablo ile 3 lü priz çektim , en azından acil müdahale gerekirse çekmeceyi çıkartır anında sökerim diye düşündüm ,hemde ocağın fişini bağladım.
Standart ta öyle olabilir ama priz gibi şeylerin anında ulaşabilir olması gerektiğini düşünüyorum.